x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Panicati, obositi

Dinamo - Panicati, obositi

de Delia Gomoescu    |    22 Sep 2005   •   00:00
Dinamo - Panicati, obositi

Presa engleza incearca sa-i motiveze pe baietii lui David Moyes, dandu-le drept exemplu pe Celtic Glasgow, care in meciul cu Artmedia a fost aproape de calificare dupa ce a pierdut in tur cu 5-0.

Dinamo va intalni saptamana viitoare pe "Goodison Park" din Liverpool o echipa "panicata si obosita", a carei unica sansa e sa atace continuu. Presa engleza considera ca, in ceea ce priveste tactica, pentru Everton va fi cel mai simplu meci al sezonului.

MECI USOR. "Mansa a doua cu Dinamo reprezinta cea mai usoara partida a sezonului pentru oamenii lui David Moyes. Nu in sensul propriu al cuvantului, pentru ca este foarte greu sa repari deficitul de patru goluri. Dar usor in sensul ca singura strategie potrivita este atac, atac, atac", scrie Daily Post. Cotidianul din Liverpool ofera drept exemplu pe Celtic Glasgow, care a pierdut cu 5-0 in fata Artmediei Bratislava, in preliminariile Ligii Campionilor, iar in retur a fost aproape de calificare, insa a invins doar cu 4-0: "Acest lucru dovedeste ca nici un meci nu este terminat dinainte, indiferent cat de intimidant este scorul din tur". Daily Post crede ca "frica de replica romanilor nu este de acceptat pentru baietii lui Moyes. Everton are nevoie de 11 atacanti, al 11-lea fiind portarul Nigel Martyn, care trebuie sa se duca in fata la cornerele din ultimele minute sau la loviturile libere".

FARA SCUZE. Atacantul "caramelelor", Marcus Bent, a explicat de ce echipa merge prost. "Suntem in panica, ne-am pierdut increderea si unii jucatori sunt obositi. Nu ne cream ocazii si este frustrant. Sunt si cativa nou-veniti, dar nu vreau ca lumea sa creada ca acum ne cautam scuze. Suntem jos, dar trebuie sa ne ridicam", a spus Bent. Jucatorul lui Everton a afirmat ca era constient de dificultatea meciului de la Bucuresti. "Stiam ca Dinamo este o echipa buna. Nu am putut controla ce s-a intamplat, nu avem scuze", a adaugat Marcus Bent.

LA CUTIT
Accidentat in meciul tur cu Everton, Claudiu Niculescu a fost operat marti la umarul stang si va sta departe de gazon cel putin o luna si jumatate. Desi initial medicii au spus ca nu este ceva foarte grav, la un control ulterior s-a constatat ca atacantul dinamovist are toate ligamentele rupte si, in consecinta, a fost obligat sa se supuna interventiei chirurgicale. Niculescu nu va pierde numai returul cu Everton de pe "Goodison Park", ci si meciul nationalei cu Finlanda si probabil primele doua partide din grupele Cupei UEFA, bineinteles daca Dinamo se va califica. De precizat ca si capitanul echipei, Florentin Petre, este accidentat, el nefacand ieri deplasarea la meciul de cupa, cu Dunarea, de la Galati. Dinamo intentioneaza sa faca un memoriu la UEFA prin care reclama articolele jignitoare din Daylli Mirror.

×
Subiecte în articol: sport dinamo