x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Regula de trei simplă

Dinamo - Regula de trei simplă

de Daniel Stan    |    14 Iul 2007   •   00:00
Dinamo - Regula de trei simplă

Campionii au inscris căte trei goluri in fiecare joc disputat pănă in prezent in turneul din Austria, 3-0 cu Burghausen, 3-1 cu Eintracht Frankfurt şi 3-1 cu Motherwell.


Antrenorul Mircea Rednic vrea să fie campion şi in perioada de pregătire, reuşind trei succese din tot atătea partide susţinute in turneul din Austria. "Sunt norocos că am la dispoziţie două echipe", susţine "Puriul".


DURITĂŢI. La finele partidei cu Motherwell, scor 3-1, goluri Dănciulescu, Claudiu Niculescu şi Florin Bratu, "Puriul" era mulţumit de rezultat, dar a atacat jocul dur al adversarului: "Chiar dacă un antrenor nu trebuie să fie niciodată mulţumit, de data asta pot spune că am fost satisfăcut. Victoriile aduc victorii, iar acest ritm sper să se păstreze tot sezonul care va urma, atăt in Europa, căt şi in competiţia internă". Rednic a mai adăugat: "Din păcate, scoţienii au jucat foarte dur, ei nu ţin cont că este vorba de un meci amical sau de unul oficial. Aşa sunt ei, mai răi". De altfel, Bratu a fost schimbat pe final, după ce a fost "tăvălit" de un adversar, insă nu a fost vorba despre nimic grav.


DEBUTURI. La Dinamo a debutat şi Flavius Stoican, care a fost introdus titular de antrenorul Mircea Rednic. "Este puţin in urmă cu pregătirea, dar per total evoluţia sa este incurajatoare. S-a comportat bine", a declarat Mircea Rednic. De asemenea, in ultimul sfert de oră a evoluat şi camerunezul Ayangma. "Este un fotbalist de perspectivă", a concluzionat Rednic. Prezent la meci, directorul general, Cristi Borcea, nu a uitat de promisiunea făcută cu privire la norma de goluri. "Spartanii mei şi-au indeplinit norma. Vor incasa prime, aşa cum am promis."


Rednic insistă cu Romanovs



In meciul cu scoţienii de la Motherwell, Mircea Rednic nu a contat intre buturi pe titularul Bogdan Lobonţ, care, deşi nu are probleme medicale, a fost ţinut pe banca de rezerve. "Lobby" a fost scos la incălzire spre finalul primei reprize, dar "Puriul" a mers tot meciul pe măna letonului Romanovs. Oficial, Rednic a dorit să-l odihnească pe Lobonţ, insă surse din cadrul clubului susţin că Benfica Lisabona insistă pentru transferul internaţionalului dinamovist, oficialii "vulturilor" nefiind mulţumiţi de randamentul celor doi portari din lot. "Am mai spus şi o mai repet. Nu pleacă nimeni de la Dinamo in acest moment, indiferent de oferte", a declarat directorul general, Cristi Borcea. Totuşi, pe adresa clubului, in afară de Lobonţ, mai există oferte pentru Blay, de la Mouscron, şi pentru Radu Ştefan, de la Genoa.

×
Subiecte în articol: sport rednic