x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Reunire neoficială

Dinamo - Reunire neoficială

de Daniel Stan    |    19 Iun 2007   •   00:00
Dinamo - Reunire neoficială
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că adevărata reunire va fi joi, atunci cănd vor reveni din vacanţă şi fotbaliştii care au fost invoiţi.

Programată la ora 10:00, reunirea dinamoviştilor s-a făcut anevoie, ultimul jucător, din cei 18 prezenţi, ajungănd la stadion cu o jumătate de oră peste ora iniţială. Chiar şi antrenorul Mircea Rednic a zăbovit o perioadă la terenul de tenis, acolo unde se antrena fiica sa cea mare.

FĂRĂ OFICIALI. "Nu a fost decăt o reunire neoficială, cea adevărată urmănd a se produce joi. Atunci voi avea la dispoziţie toţi jucătorii", a declarat Rednic. Totuşi, la primul antrenament de dezmorţire, care a durat aproape o oră şi jumătate, a fost prezent şi Claudiu Niculescu, deşi era invoit. Referitor la sezonul următor, tehnicianul "căinilor" a spus că va fi unul dificil: "Am citit că foarte multe echipe doresc participarea in Liga Campionilor. Este foarte bine acest lucru, loturile s-au intărit şi va fi o luptă foarte dură. Nu ne este teamă de nimeni. De altfel, am discutat cu băieţii şi am uitat deja de performanţele din sezonul trecut. Acum o luăm de la zero şi ne-am propus să le depăşim". Surprinzător, la stadion nu a fost prezent nici un oficial sau acţionar al campionilor, o premieră in ultimii ani. Se discută de mai multe plecări, anume Bălţoi, Matache, Bălace, Predescu, Lucian Goian sau Scarlatache. Despre Tamaş şi Stoican, directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat: "Cu Tamaş e foarte greu să-l luăm, are multe oferte, iar cu Stoican se discută".


Turcu plăteşte!



Imediat după antrenamentul de ieri, jucătorii şi staff-ul tehnic au fost invitaţi la noul restaurant al unuia dintre acţionarii dinamovişti, Vasile Turcu, denumit "Classa di T". Aici au ajuns şi oficialii "căinilor", Cornel Dinu, Petre Buduru şi Cristi Borcea. "Sunt convins că şi anul acesta vom avea un cuvănt greu de spus. Ne dorim să facem performanţă in Europa, in Ligă sau Cupa UEFA, şi să realizăm eventul. Este bine că şi alte echipe s-au intărit şi dau exemplul Ucrainei, unde există doar două echipe puternice, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, dar in care s-au investit enorm de mulţi bani şi au ajuns să impună respect in Europa", a declarat Turcu. Printre invitaţi s-au mai numărat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi fostul patron al Stelei Viorel Păunescu.


Atac la rivale



Directorul executiv al campionilor, Cristi Borcea, a vorbit şi despre obiectivele sezonului viitor: "Acum suntem şi mai puternici. Dacă pănă acum dădeam prime la un «pachet» de cinci victorii consecutive, acum vom da la succese de la 3-0 in sus. Ne-am obişnuit cu astfel de scoruri". Referitor la acuzele venite din partea lui George Copos vizavi de faptul că Dinamo i-a furat pe foştii rapidişti Bratu şi Zicu, Borcea a replicat: "Asta inseamnă neputinţa lor, jucătorii au dorit Dinamo. Copos să ne lase in pace, i-am bătut pe unde i-am prins". Oficialul "căinilor" nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, după ce patronul Stelei i-a atras atenţia să se potolească: "In primul rănd, ar trebui să se potolească el. Să nu uite presiunea care a pus-o pe toată lumea in ultimii doi ani".

×
Subiecte în articol: sport