x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Steaua 1-1 / Rezultat decis abia pe final

Dinamo - Steaua 1-1 / Rezultat decis abia pe final

de Florin Gongu    |    10 Apr 2006   •   00:00
Dinamo  -  Steaua 1-1 / Rezultat decis abia pe final

"Cainii" au fost aproape de a castiga partida, dar au fost egalati in minutele de prelungire de un gol reusit de Vasilica Cristocea. Distanta dintre cele doua formatii a ramas de 3 puncte.

Vreme de 90 de minute, Dinamo nu a dat niciodata senzatia ca ar putea obtine alt rezultat decat victoria.

MECI. Claudiu Niculescu a deschis scorul dintr-o lovitura libera in minutul 39, nu inainte ca Ogararu sa fie eliminat. Avantajul numeric al "cainilor" n-a tinut mult, Margaritescu fiind si el eliminat inainte de pauza. Norocul de pana acum al dinamovistilor, care au castigat meciurile cu Farul si FCM Bacau pe final, s-a intors. In minutele de prelungire, cand in careul lui Cristi Munteanu ploua cu centrari, o minge trimisa de Cristocea fara destinatie si-a gasit locul in plasa gazdelor.

ANTRENORI. "Suntem multumiti de rezultat din moment ce am egalat in ultimele minute. Nu ne-am creat ocazii multe pentru ca Dinamo s-a aparat bine", a spus antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. "Am avut nesansa la acest meci din moment ce am luat gol in prelungiri. Este un rezultat care nu avantajeaza pe nimeni", a opinat tehnicianul "cainilor", Florin Marin.

SCANDAL
Derby-ul de aseara a fost precedat de o bataie intre suporterii celor doua formatii. In urma acestui incident, petrecut in Piata Romana, trei persoane, dintre cele 20 implicate, au fost ranite, fiind transportate la spital. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia a doua echipaje de jandarmi, mai multi suporteri turbulenti fiind dusi la sediul Sectiei 1 de Politie. Sase suporteri, dintre care doi dinamovisti si patru stelisti, au fost amendati, suma totala a sanctiunilor fiind de 3.000 RON. In urma cu doua saptamani, LPF a decis ca partida de aseara sa se joace cu portile inchise, dar decizia a fost modificata ulterior.
×
Subiecte în articol: sport