x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Toata lumea viseaza la calificarea in "optimi"

Dinamo - Toata lumea viseaza la calificarea in "optimi"

de Daniel Stan    |    13 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - Toata lumea viseaza la calificarea in "optimi"

"Cainii" au ajuns la Lisabona ieri dupa-amiaza, dupa peste patru ore de zbor. Ei sunt dispusi sa faca maine seara un meci mare contra Benficai.

Momentul adevarului

"Cainii" au ajuns la Lisabona ieri dupa-amiaza, dupa peste patru ore de zbor. Ei sunt dispusi sa faca maine seara un meci mare contra Benficai.

Ieri-dimineata, la ora 10:00, delegatia dinamovista a plecat spre Lisabona, in vederea primei manse a partidei cu Benfica din "saisprezecimile" Cupei UEFA. Antrenorul Mircea Rednic a deplasat un lot format din 18 jucatori, dintre conducatori facand deplasarea Cristi Borcea si Vasile Turcu.

AMBITIE. "Cainii" au ajuns la Lisabona dupa patru ore de zbor si s-au cazat la Hotelul "Marriott". "Ne-am pregatit foarte bine, am studiat jocul adversarului si avem toate informatiile. Ambitiile sunt mari. Important este sa scoatem un rezultat bun", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Tehnicianul nu considera ca Benfica va avea moralul scazut dupa esecul din Cupa, 1-2 cu divizionara secunda Varzim: "Se intampla si la echipele mari. Asta inseamna ca se concentreaza mai mult pe meciul cu noi. Noi suntem decisi sa ne calificam si sa le luam prima actionarilor".

In cazul in care vor elimina Benfica, jucatorii au promise cate 20.000 de euro. "Am vorbit cu baietii si cu totii am renunta la orice suma de bani numai sa trecem de Benfica. Momentan, banii sunt pe planul doi", a declarat capitanul Ionel Danciulescu.

REVENIRE. Printre invitatii dinamovistilor in Portugalia se afla impresarul Victor Becali, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, dar si fostul actionar Gigi Netoiu. Ultimul va reveni aproape sigur printre conducatorii ros-albilor. "In zece ani am fost numai la Dinamo, asa ca este normal sa-mi doresc sa ajut din nou acest club. Am fost la Dinamo si cand lucrurile erau neclare. Credeti ca sunt altii mai dinamovisti ca mine?", a precizat "Comandantul". La randul sau, Dragomir a evitat sa dea un pronostic: "Gata, nu mai sunt oracol. Benfica este puternica. Daca Dinamo ii elimina pe portughezi ar fi extraordinar".

CUTREMUR!
Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs ieri in jurul orei 12:30, ora Romaniei, in largul coastelor portugheze. Epicentrul a fost localizat la 160 de kilometri est de Capul Sao Vicente, situat la o distanta de 300 de kilometri de Lisabona, acolo unde echipa Dinamo a aterizat in jurul orei 14:30. Cutremurul a fost resimtit in regiunea metropolitana a Lisabonei, dar si in Spania, la Sevilla si la Huelva. "Miercuri va fi cutremur", a spus Cristi Borcea cand a ajuns la Lisabona.
REVENIRI
Supararea antrenorului Benficai Lisabona, Fernando Santos, dupa esecul rusinos din Cupa, 1-2 cu Varzim, a mai fost atenuata de revenirea lui Micolli dupa o accidentare mai veche. Pe langa atacantul italian, "vulturii" vor mai conta si pe Derlei. "Santos ii va avea la dispozitie pentru partida cu Dinamo pe Micolli si pe Derlei, care pot aduce un nou suflu la finalizare", a scris cotidianul A Bola. De asemenea, Petit, absent cu Varzim, a revenit la antrenamente, la fel si grecul Karagounis.
×
Subiecte în articol: sport dinamo