x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu, director tehnic

Dinu, director tehnic

de Daniel Stan    |    15 Feb 2008   •   00:00
Dinu, director tehnic
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

În primul amical al zilei de ieri, ultima petrecută în Antalya, dinamoviştii s-au impus pe final în faţa sud-co­reenilor, golurile fiind rea­lizate de Attoukouro, Vranjkovici şi Florin Bratu.

În primul amical al zilei de ieri, ultima petrecută în Antalya, dinamoviştii s-au impus pe final în faţa sud-co­reenilor, golurile fiind rea­lizate de Attoukouro, Vranjkovici şi Florin Bratu.

Începând de ieri, Cornel Dinu a lăsat în urmă funcţia de administrator delegat şi a preluat-o pe cea de director tehnic, având puteri depline din partea conducerii, alături de antrenorul principal, Cornel Ţălnar.

 

REVENIRI. Ultima zi a stagiului din Antalya a început cu un meci amical susţinut în faţa formaţiei sud-coreene Pohang Steelers. Prima repriză a readus coşmarul din precedentele partide: Romanovs a gafat, iar asiaticii au deschis scorul, “câinii‘‘ fiind fără replică. După pauză însă, campionii au revenit şi au câştigat în final cu 3-1, prin reuşitele lui Attou­koura (’55), tânărul atacant din Coasta de Fildeş, promovat de la echipa secundă, fiind la primul gol pentru Dinamo, Vranjkovici (’82) şi Florin Bratu, din penalty (’84). Noul director tehnic, Cornel Dinu, a declarat pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1 despre actuala sa poziţie: “Nu cred că se poate vorbi de puteri depline. Eu am avut tot timpul putere la Dinamo, acum fiind vorba doar de o schimbare de funcţie‘‘.

 

TRANSFERURI. Trimis la echipa secundă după ce l-a făcut nebun pe Cornel Dinu, John Galliquio este foarte aproape de a se întoarce în ţara sa, Peru, la formaţia Universitario de Deportes Lima. Conform cotidianului Libero, Galliquio ar agrea varianta, părţile purtând deja discuţii în acest sens. La capitolul transferuri, oficialii roş-albilor au reluat discuţiile cu Jonathan McKain, mai ales că fostul jucător al lui Poli Timişoara a devenit liber de contract. Aseară, Dinamo a mai jucat cu Rabotnicki, din Macedonia.

 

Pekarici scapă

Accidentat în partida cu Za­laegerszeg, Nino Pekarici nu va sta departe de gazon decât două săptămâni, după ce, iniţial, se spusese că pauza va fi de cel pu­ţin o lună. “Deşi mi-aş fi dorit să debutez în faţa propriilor su­por­teri în prima etapă, mă bucur to­tuşi că accidentarea nu este foar­te gravă. E dificil să stai de­par­te de fotbal‘‘, a declarat fun­da­şul sârb după efectuarea RMN-ului la un spital din Lar­na­­ca. “Câinii‘‘ vor reveni azi în ţară.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport