x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Diplomatie ironica

Diplomatie ironica

22 Oct 2004   •   00:00

Cu doua zile inaintea meciului direct din Giulesti, presedintele "visiniilor", Dinu Gheorghe, sustine ca rivala din Stefan cel Mare este favorita, in timp ce oficialii dinamovisti sunt de parere ca sansele sunt egale.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

Click pentru a mari
AVERTISMENT. Patronul George Copos (dreapta) pare a-i atrage atentia lui Dinu Gheorghe ca un esec in meciul cu Dinamo ar putea aduce unele schimbari pe banca tehnica
Disputele verbale purtate recent intre Cristi Borcea si Vladimir Cohn, pe de-o parte, Dinu Gheorghe si George Copos, de cealalta, au prefatat un meci care a strans intotdeauna mari orgolii.

SUSPICIUNI. Inainte de a afla numele arbitrului de centru care va oficia la derby-ul de duminica, oficialii Rapidului si-au exprimat deja parerea vizavi de delegarile CCA. "Nu am dori sa ne arbitreze Serea. Avem informatii ca sotia lui este dealer al produselor Vincon, firma care apartine vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu", a precizat, ironic, Dinu Gheorghe. Referitor la acest aspect, Netoiu a replicat: "Este o aberatie! Si FC National are sponsor Vincon si ne-a batut in Stefan cel Mare. Nu mai vreau sa comentez nimic, sunt numai rautati". Mentionam ca oficialul rapidist nu mai are motive de neliniste, Serea fiind delegat la un meci de Divizia B, in Seria a II-a, FC Caracal - Pandurii Tg. Jiu.

AMINTIRI RECENTE.Ironiile dintre parti au continuat pe marginea rezultatelor obtinute in fata Gloriei Bistrita: "Vreu ca rezultatul din meciul cu Rapid sa fie identic cu cel din jocul cu Bistrita, cand am invins cu 4-1", a spus "capitanul" campioanei, Florentin Petre. Replica a venit imediat de la acelasi Dinu Gheorghe: "Ca sa respectam traditia, noi suntem gazdele, iar ei Gloria, pe care i-am batut cu 3-1 in Giulesti. In concluzie, nici o problema, ar fi in regula".

IRONIE

"Nu am dori sa ne arbitreze Serea. A facut-o pana acum de doua ori si ne-a dezavantajat de fiecare data, cel mai mult la Timisoara (n.r. - scor 1-1), cand nu ne-a acordat un penalty in minutul 90. Mai mult, avem informatii ca sotia lui este dealer al produselor Vincon, firma care apartine vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu" - Dinu Gheorghe, Presedinte UFC Rapid

RAZVAN A CRESCUT SUB OCHII LUI ANDONE

Disputa de duminica seara aduce fata in fata doi foarte buni prieteni: antrenorii Razvan Lucescu si Ioan Andone. Tehncianul Rapidului a spus: "Este un meci al orgoliilor, si nu unul decisiv. Nici o partida nu va fi decisiva pana in aprilie 2005". Lucescu jr a mai adaugat ca il cunoaste pe omologul sau de la Dinamo de cand era copil: "Este prietenul meu, am crescut langa el, la Hunedoara, de la 10 ani. Va ramane mereu apropiat sufletului meu, insa duminica este un meci al orgoliilor intre cele doua echipe, nu intre mine si Ando". Chiar daca n-a facut inca nici o declaratie oficiala, Andone este perfect de acord cu spusele capitanului Florentin Petre: "Speram sa obtinem cea de-a cincea victorie consecutiva".

NICULESCU PROMITE UN GOL

Ca urmare a acordului de reciprocitate incheiat intre Dinamo si Rapid, suporterii ros-albilor au primit 1.900 de bilete pentru derby-ul de duminica. Elias Bucurica, liderul sustinatorilor dinamovisti, a anuntat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, ca biletele pot fi ridicate de la casele stadionului din Stefan cel Mare pana duminica, ora 13:00. Atacantul Claudiu Niculescu n-a inscris niciodata in Giulesti: "Sper s-o fac duminica. Este un derby important, iar, daca reusim o victorie, intram clar in lupta pentru titlu. Nici cand jucam la Craiova si nici acum, la Dinamo, n-am izbutit sa dau gol in Giulesti. Sper sa sparg gheata duminica", a declarat atacantul dinamovist.
×
Subiecte în articol: sport duminică dinu gheorghe