x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Discutii ca la olteni!

Discutii ca la olteni!

19 Noi 2004   •   00:00

Ieri s-a intrunit Consiliul de Administratie al Societatii "FC Stiinta Universitatea Craiova", la care Dinel Staicu (foto) era actionar majoritar, principala tema de discutie fiind diminuarea capitalului de la 109 miliarde de lei la 4 miliarde.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

RETRAGERE. Cu aceasta ocazie, Staicu s-a retras din orice functie administrativa si a lasat echipa pe mana autoritatilor locale. In schimb, s-a ajuns la un acord prin care Dinel Staicu va beneficia de banii proveniti din drepturile de televizare si, in plus, de dreptul de proprietate asupra jucatorului Mihaita Plesan. "Am ales data de 18 noiembrie pentru ca este la jumatatea campaniei electorale si nici un consilier nu are curaj sa spuna ca nu vrea echipa. M-am folosit de o golanie pentru a le ceda clubul. Daca nu ajungeam la nici un consens, eram hotarat sa nu las echipa sa intre pe teren la meciul cu Dinamo", a declarat omul de afaceri, in final adaugand ironic: "Ce o sa mai plangeti voi dupa Dinel Staicu!".

IMPRUMUT. La negocieri, din partea municipalitatii a fost prezent Petre Gongu, consilier la Primaria Craiova. "Am avut imputernicire din partea primarului Antonie Solomon sa discut preluarea echipei de la domnul Staicu. Momentan, nu avem resursele financiare necesare pentru a sustine Universitatea, insa am ajuns la un acord", a precizat Gongu. Este vorba despre un imprumut din partea lui Dinel Staicu, pana pe data de 10 ianuarie, atunci cand se va vota bugetul pe anul 2005. In acest rastimp, Primaria va numi o persoana care va contabiliza toti banii pe care Staicu ii va mai investi pana la data amintita.

×
Subiecte în articol: sport