x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Divizia A - Se regleaza ierarhia

Divizia A - Se regleaza ierarhia

03 Noi 2004   •   00:00

Astazi, de la ora 14:00, vor avea loc doua restante din cadrul Diviziei A, amanate din etapa a III-a. Daca echipa campioana, Dinamo, nu concepe decat victoria, avand intreg lotul valid, brasovenii si iesenii acuza probleme financiare, respectiv de efectiv.

CLAUZA. Cel mai afectat este tehnicianul lui "Poli" Iasi, Ionut Popa, care nu va conta pe cei trei dinamovisti din lot, Onut, Cristi Ciubotariu si Perenyi, aflati sub forma de imprumut. "Eu nu eram la echipa cand s-au parafat contractele, dar exista o clauza care stipuleaza ca ei sa nu joace impotriva lui Dinamo", a declarat antrenorul iesenilor. De partea cealalta, Ioan Andone isi doreste victoria, situatie in care Dinamo ar urca pe locul 3 in clasament: "Singura noastra sansa este sa ne apropiem de lider pana la finalul turului".

FARA BANI. La Brasov, gazdele au mari probleme interne, ultimele esecuri aducand echipa pe pozitia a 15-a, retrogradabila, iar jucatorii evoluand fara prime si salarii pana la iesirea din zona periculoasa. Antrenorul Gabi Stan nu va conta pe Bodea, suspendat. In schimb, "otelarii", care nu au castigat nici un punct in deplasare pana in acest moment, spera macar la o "remiza", mai ales ca in echipa de start vor reveni Danut Munteanu si Marginean. Nu si Nemtanu, lasat acasa de Sorin Cartu din motive disciplinare.

RESTANTE
  • 14:00 (National TV) "Poli Iasi" - Dinamo
    Arbitri: S. Corpodean - A. Onita, O. Sovre
  • 14:00 (Telesport) FC Brasov - Otelul
    Arbitri: Al. Deaconu - Cr. Nica, I. Cojocaru
  • ×
    Subiecte în articol: sport