x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărți diferite

Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărți diferite

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2024   •   22:55
Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărți diferite
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a dezvăluit recent că scrie o carte și că are în plan o alta, pentru când se va retrage din tenis. Sârbul a publicat deja o carte în care detaliază ceea ce l-a ajutat să devină, potrivit unora, cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, precum și parcursul său până acolo.

Cartea se numește "Serve to Win" (Servește pentru a câștiga) și este o lectură interesantă despre modul în care Djokovic s-a transformat dintr-un jucător cunoscut pentru faptul că se retrăgea des din meciuri la începutul carierei sale, la un jucător puternic din punct de fizic, care a câștigat turneu de Grand Slam cu o ruptură de 3 cm la tendonul de la picior.

După ce l-a învins pe Dino Prizmic în primul tur la Australian Open, Djokovic a confirmat că scrie o carte care va fi o continuare a cărții Serve to Win, deci va conține mai multe detalii despre cariera sa în tenis.

"Așa va fi, va veni o autobiografie. Cu toate acestea, înainte de autobiografie, va fi o altă carte pe care am început deja să o scriu independent, dar probabil că voi căuta ajutor pentru toate acestea. Ar trebui să fie o continuare a cărții "Serve for Win", va fi despre nutriție, recuperare, antrenament, deci mai tehnică în natură."

În ceea ce privește cea de-a doua carte sau autobiografia, aceasta va fi finalizată doar după ce Djokovic se va retrage. El speră ca acest lucru să nu se întâmple prea curând, dar cu siguranță va fi o carte interesantă, deoarece Djokerul are multe de spus.

"Și autobiografia va veni într-o zi, cel mai probabil când îmi voi încheia cariera. Va fi gata, nu vreau să o grăbesc pentru că sunt multe de spus. Multe vor fi spuse, când nu mă voi mai vedea cu acești oameni - ha ha, glumesc, desigur!"

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: djokovic tenis carte