x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doar patru sînt de bază

Doar patru sînt de bază

de Mihai Igirosanu    |    14 Mai 2008   •   00:00
Doar patru sînt de bază

Deşi perioada de transferări se deschide abia la 9 iunie, Steaua a început mişcările. Bogdan Stancu şi Janos Szekely au fost deja achiziţionaţi, iar Rădoi, Ovidiu Petre, Golanski şi Emeghara au fost declaraţi netransferabili.

STEAUA - Roş-albaştrii au anunţat jucătorii netransferabili

Deşi perioada de transferări se deschide abia la 9 iunie, Steaua a început mişcările. Bogdan Stancu şi Janos Szekely au fost deja achiziţionaţi, iar Rădoi, Ovidiu Petre, Golanski şi Emeghara au fost declaraţi netransferabili.

Patronul Gigi Becali a dez­vă­lu­it că toţi fotbaliştii pre­gă­tiţi de Marius Lă­că­tuş sînt li­beri pentru un eventual trans­fer. Becali a fixat şi preţurile pen­tru vedetele Goian şi Dică, la pa­tru şi respectiv trei milioane de euro.

MIŞCĂRI. “Singurii jucători netransferabili sînt Rădoi, Ovidiu Petre, Golanski şi Emeghara. În rest, cu toţii sînt de vînzare. Îi dau şi pe Dică, şi pe Goian, doar să aibă oferte concrete. Pe Goian vreau 4 milioane. Pe Rada şi pe Vali Badea îi vrea Iancu la Timişoara? Aţi văzut vreo ofertă pînă acum? Se laudă toţi, dar să-i văd că fac şi ceva concret în acest sens, nu doar să dea din gură aiurea”, a declarat Becali. Despre eventualele negocieri cu CFR Cluj, pentru cedarea lui Nicolae Dică, la schimb cu argentinia­nul Fabbiani sau portughezul Semedo, boss-ul din Ghencea a spus: “Ce să caute Dică la Cluj? Acum e în Turcia cu echipa naţională. Vom vedea dacă se va duce, după ce vom negocia. Există orice posibilitate, dacă negociem şi ne convine. Pe lîngă CFR Cluj, Dică ar mai putea să meargă şi în Rusia sau Portugalia. Nu s-au făcut oferte pentru el, sîn­tem în discuţii deocamdată. Ne­go­ci­e­rile pleacă de la 3 milioane de euro. Dau 3  milioane şi îl dau. Dacă nu, negociem să vedem cît valorează Fabbiani, cît valorează Semedo şi cîţi bani trebuie să mai dea. Eu i-aş vrea pe amîndoi la schimb cu Dică, aşa mi-ar conveni”, a spus Becali. Clubul din Ghencea a mai realizat aseară transferul unui jucător din Liga 1, dar conducerea clubului a ţinut secret numele acestuia. În acest timp, managerul Adrian Ilie continuă negocierile cu Levski Sofia pentru transferul mijlocaşului stînga Nikolai Dimitrov.

Karamyan, nu

Negocierile pentru achi­zi­ţionarea mijlocaşului armean Artiom Karamyan, de la Poli Timişoara, par să fi intrat în impas, după o rundă de discuţii între conducerea Stelei şi cei doi internaţionali armeni. “A venit fratele lui Karamyan aici, care am înţeles că este impresarul lui, şi mi-a spus că jucătorul costă 3 mi­lioane. Mulţumesc, nu. Nu e prea mult, dar nu sînt eu dispus să dau atîţia bani. Mă interesează la un milion, şi gata”, a dezvăluit Gigi Becali.

 

DNA

DNA continuă audierile în le­gătură cu dosarul meciului “U” Cluj – CFR Cluj. La sediul Di­rec­ţiei Naţionale Anti­co­rup­ţie s-a prezentat fundaşul stîn­ga ste­list, Petre Marin, naşul de cu­nu­nie al lui Gigel Coman, fotbalistul de la “U” implicat în evenimente. După declaraţiile oferite în faţa procurorilor, ju­că­torul Stelei s-a limitat să spu­nă doar că “mai mult am stat în sala de aşteptare”. În acelaşi dosar, pro­cu­rorii antico­rup­ţie l-au invitat vineri la audieri pe patronul Ste­lei, Gigi Becali. De asemenea, că­pi­tanul roş-albaştrilor, Mirel Ră­doi, ur­mea­ză să fie chemat şi el şi audiat. “Îl iau la Steaua pe bra­­zi­lianul ăla de la «U» Cluj, să facă autodenunţul, să vedem pen­tru ce a făcut el acel 11 metri în me­ciul cu CFR. DNA, în loc să-i ancheteze pe ăia, ai naibii mă anchetează tot pe mine. În loc să ancheteze corupţia, anche­tea­ză corectitudinea. Ei sînt prea grei de cap să înţeleagă lu­crurile astea”, a declarat Becali.

×
Subiecte în articol: sport becali sînt