x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dobrin, director tehnic

Dobrin, director tehnic

29 Noi 2004   •   00:00

Meciul de maine, din returul "sferturilor" Cupei Romaniei, va fi ultimul pentru Ion Moldovan pe banca tehnica a echipei FC Arges, partile urmand a rezilia contractul de comun acord.

DANIEL STAN

DECIZIE. Situatia "Comisarului" era decisa inca de saptamana trecuta, cei mai importanti oameni din club, presedintele Viorel Ilinca si presedintele Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, declarand ca ar fi mai bine ca tehnicianul sa-si dea demisia. "Nu si-a indeplinit obiectivul si ne vom desparti", a declarat Nicolescu dupa meciului cu Dinamo, scor 0-4. Conducatorii pitesteni au discutat deja cu Nicolae Dobrin (foto), caruia i-au propus postul de director tehnic, insa fostul mare fotbalist al gruparii din Trivale a cerut cateva zile de gandire.

SURPRIZA. Daca Dobrin, care a mai ocupat amintita functie in perioada 1997-2000, va refuza, pe langa numele lui Mircea Rednic, mai este vehiculat si cel al lui Sorin Cartu. Varianta pare surprinzatoare, mai ales ca actualul antrenor al Otelului Galati este dat ca sigur, din iarna, la Universitatea Craiova. Mutarea este gandita insa de mai multa vreme de Viorel Ilinca, oficialul "alb-violetilor" bazandu-se pe starea de incertitudine care planeaza la clubul din Banie.

×
Subiecte în articol: sport