x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dolha este solutia

Dolha este solutia

28 Oct 2004   •   00:00

In conditiile in care Lobont este indisponibil 2 luni, rapidistul Emilian Dolha reprezinta prima solutie pentru postul de portar al echipei nationale la meciul cu Armenia, programat pe 17 noiembrie.

SORIN ANGHEL

PREFERAT. Chiar daca a avut si cateva prestatii mediocre, Dolha poate fi titular in Armenia
Accidentarea suferita de Bogdan Lobont si forma slaba aratata de Bogdan Stelea il fac pe selectionerul Anghel Iordanescu sa nu aiba prea multe variante pentru postul de portar inaintea confruntarii din Armenia. Cea mai buna pare a fi rapidistul Emilian Dolha. Acesta a fost mai mereu rezerva lui Lobont si in clipa de fata este cu mult peste "bancarul" Marius Popa, dinamovistul Cristi Munteanu sau peste constanteanul George Curca. Cel putin asta e parerea antrenorului rapidist Razvan Lucescu.

SPRIJIN. Tehnicianul din Giulesti considera ca titularizarea lui Dolha ar veni nu doar ca o consecinta a accidentarii celorlalti goalkeeperi, ci si in urma evolutiilor bune pe care acesta le-a avut. "Dolha este cel mai bun portar din tara si cred ca ar trebui sa fie titular in Armenia", a spus Lucescu jr. Antrenorul Rapidului a adaugat ca si atacantul Daniel Niculae este un jucator foarte bun, care merita sa fie chemat la echipa nationala.

REVENIRE. Pentru meciul de sambata, de la Craiova, Razvan Lucescu poate conta si pe Nicolae Grigore, a carui suspendare inceteaza astazi. Mijlocasul Rapidului si-a exprimat bucuria ca va putea reintra din nou pe gazon. "Am numarat toate meciurile si sunt bucuros ca s-a terminat. A fost greu sa nu joc in derby", a precizat Nicolae Grigore. Acesta a fost suspendat 3 luni dupa ce la un control antidoping a fost depistat pozitiv.

×
Subiecte în articol: sport