x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doua "duble", dar fara dans la oficiala

Doua "duble", dar fara dans la oficiala

01 Noi 2004   •   00:00

DINAMO - APULUM 4-2 - "Ros-albii", ca-n vremurile bune

"Galop de sanatate" pentru Dinamo ieri-seara in Stefan cel Mare. Nici nu putea fi altfel, in conditiile in care Apulum a venit la Bucuresti decimata de absente si fara conducere tehnica.
MARIAN STEFAN

Click pentru a mari imaginea
Chiar daca nu s-a pus in nici un moment problema invingatoarei, Dinamo a dovedit inca destule slabiciuni in fata unei echipe conduse de pe banca de antrenorul cu portarii, Marcel Rusu.

MIELUSEI. Apulum s-a prezentat la intalnirea cu formatia campioana in cel mai delicat moment al existentei sale pe prima scena fotbalistica. Patronul Emanoil Savin s-a "lepadat" de echipa, antrenorul Alexandru Pelici a demisionat si el joi, urmat indeaproape de secundul Cristinel Pojar, in vreme ce nu mai putin de 10 jucatori importanti n-au putut fi prezenti la "apel".

PROFET. In aceste conditii, elevii lui Ioan Andone au facut cam tot ce-au vrut cu apararea lui Apulum, incursiunile lui Galdean sau Paleacu avand darul de a mai potoli oarecum setea de goluri a dinamovistilor. Niculescu si Danciulescu i-au reamintit si de aceasta data solistului vocal din "N&D", Nick, ca i-au "furat" patentul, fiecare trecandu-si in cont cate o dubla. Desi Danciulescu putea sa apara de trei ori pe tabela de marcaj, daca ar fi inscris si din penalty in minutul 55. Astfel, Dinamo obtine o victorie fara glorie si urca pe locul 6 in clasament, spre satisfactia lui Cristi Borcea, care sambata seara, la cununia designerului Mihai Albu, caruia i-a fost nas, le spunea de zor invitatilor ca Dinamo va marca de patru ori. Si a avut gura aurita!
PE URMELE LUI "MATEO"
Prin cele doua goluri marcate aseara, Ionel Danciulescu a ajuns la cota 132 pe prima scena fotbalistica. Golgeterul sezonului trecut mai are doar doi pasi pana a atinge performanta "secundului" Dorin Mateut, fosta glorie dinamovista avand 134 de reusite in Divizia A. "Danciu-gol" mai are la dispozitie doar trei etape pentru a-l depasi pe Mateo, doua echipe rusesti manifestandu-si interesul pentru atacant.

×
Subiecte în articol: sport