x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitriu : "Vom fi campioni"

Dumitriu : "Vom fi campioni"

20 Mai 2005   •   00:00

In prima conferinta de presa tinuta dupa numirea sa, Titi Dumitriu a spus ca va accepta sfaturile patronului Gigi Becali in ceea ce priveste echipa.



  • de IONUT PADURARU

  • DIN NOU IN IARBA. Dumitru Dumitriu a revenit la munca de antrenor, optimist ca-si va trece in palmares un nou titlu
    Tehnicianul este de parere ca interventia patronul in alcatuirea echipei este normala: "Domnul Becali poate sa isi dea cu parerea, asta nu inseamna ca imi face echipa. Peste tot in lume e asa. Important este sa faci ce trebuie in conditiile oferite, care la noi sunt excelente". Cu toate acestea, Dumitriu a precizat ca de acum incolo Florentin Dumitru, unul dintre favoritii patronului, va fi titular. "E un jucator care si-a dovedit valoarea. Sunt convins ca va da o alta culoare jocului, mai ales in faza ofensiva. Zenga nu l-a folosit mai mult pentru ca nu era totul refacut, dar acum este", a explicat tehnicianul.

    PRONOSTIC. Desi finalul de campionat pare mai incins ca oricand, antrenorul interimar din Ghencea stie deja deznodamantul: cele trei rivale obtin cate 9 puncte in ultimele etape si Steaua ia titlul. Intrebat daca nu ii este teama ca Dinamo si Rapid nu vor juca cele trei meciuri numai pe teren, Dumitriu a afirmat: "N-au unde, in sala nu este voie, facem toti 9 puncte si este bine".

    WALTER ZENGA SE CUNUNA LUNI CU RALUCA
    Programata pentru ieri, cununia civila dintre fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, si logodnica sa, Raluca Rebedea, va avea loc luni, la Primaria Sectorului 1. Din cauza demiterii de la carma "ros-albastrilor" si a disputei verbale cu patronul Gigi Becali, Zenga a decis impreuna cu Raluca sa amane fericitul eveniment. Surse apropiate celor doi sustin ca masa si dansul, ce trebuiau gazduite de unul dintre localurile Hotelului Marriott, vor avea loc la Restaurantul Trattoria Il Calcio, care apartine presedintelui lui FC National, Gino Iorgulescu. (Mihai Igirosanu)

    VIITOR
    Dumitriu a facut si unele precizari in ceea ce priveste situatia sa dupa terminarea campionatului. "Am avut o discutie cu patronul si mi-a spus ca vom sta de vorba dupa aceste trei etape. S-ar putea sa raman sau sa fiu numit pe o functie din care sa fiu un apropiat al viitorului antrenor", a spus tehnicianul, care a adaugat ca nu va avea nici un merit daca Steaua va lua campionatul: "Daca luam titlul, nu-mi pot lua nici un merit. Acesta apartine in totalitate jucatorilor si antrenorilor care au fost. Eu doar trebuie sa mentin avansul luat pentru trei etape, ceea ce nu mi se pare atat de greu".

    LACATUS

    Dumitriu a precizat ca nu va fi deranjat daca suporterii vor scanda din nou numele lui Marius Lacatus (foto): "Laca a fost cel mai bun jucator al meu, e un simbol al Stelei. Este o situatie in care 99,99% vrem, mai ramane sa vrea si patronul. Daca el vrea, Lacatus va fi la echipa, daca nu, nu, indiferent de ce zic suporterii. Lacatus este agreat si de patron, si de jucatori".

    PUBLIC
    Antrenorul interimar a facut si un apel catre suporterii din Ghencea sa sustina in continuare echipa si sa aiba rabdare cu jucatorii, in special cu Dica. "E un tip emotiv, desi vrea sa para puternic si nonsalant. Dar nu mi se pare corect sa-l apostrofezi la fiecare greseala. Vreau sa-i rog pe suporteri sa accepte ca Dica nu e un supraom, mai poate si el sa greseasca. La meciul cu CFR Cluj au venit 12.000 de fani, unele echipe nu au atatia spectatori intr-un campionat intreg. Suntem foarte aproape de a castiga titlul dupa multi ani si putem sa facem asta doar cu ajutorul publicului", a spus Dumitriu.
    ×
    Subiecte în articol: sport dumitriu