x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Banatul pune conditii

Echipa nationala - Banatul pune conditii

de Dragos Stoica    |    11 Oct 2006   •   00:00
Echipa nationala - Banatul pune conditii

Liderii galeriei lui Poli au declarat ieri ca vor sustine fara rezerve echipa nationala daca prima reprezentativa va juca pe malul Begai, insa doresc ca Stadionul "Dan Paltinisanu" sa gazduiasca si meciuri importante.

Refuzul componentilor echipei nationale de a mai juca in Bucuresti dupa incidentele de la meciul cu Belarus a deschis din nou portile provinciei pentru a gazdui meciurile oficiale din actualele preliminarii.

SUSTINERE. Printre orasele nominalizate de Mircea Sandu drept potentiale destinatii ale primei reprezentative s-au regasit Timisoara, Craiova, Constanta si Piatra Neamt. Aflati in pole-position, banatenii au profitat si au iesit ieri la rampa prin vocea liderilor galeriei lui Poli, care au declarat ca ii vor sustine total pe "tricolori", dar cu conditia ca FRF sa programeze la Timisoara si meciuri importante. "Ii vom incuraja pe baieti, dar cerem in schimb respect. Ne referim la faptul ca vrem sa se dispute meciuri puternice aici, nu numai cele cu echipe ca Luxemburg sau Liechtenstein", a spus Constantin Brancovan, liderul Commando Viola. Un alt sef al galeriei timisorene, Adrian Serbanescu, a precizat: "Indiferent ca sunt de la Steaua, de la Dinamo sau de la Rapid, jucatorii echipei nationale nu vor fi injurati pe «Dan Paltinisanu»".

Cazan ar vrea pe Olanda

La randul sau, directorul sportiv al lui Poli Timisoara, Paul Cazan (foto), a declarat ca echipa nationala va avea parte de o atmosfera incendiara, dar civilizata, in cazul in care va evolua pe malul Begai. "Este bine ca Federatia Romana de Fotbal priveste cu ochi buni Timisoara. Suporterii de aici merita ca «tricolorii» sa vina sa joace pe «Dan Paltinisanu». Au demonstrat intotdeauna o civilizatie aparte. Sunt sigur ca vor umple stadionul, iar atmosfera va fi incendiara. Timisoara merita sa abia parte de asemenea evenimente. Ar fi foarte bine daca FRF ar programa aici chiar si meciul cu Olanda, pentru ca sunt conditii pentru o asemenea partida. Stadionul este imbunatatit mult, de la vestiare pana la gazon, orasul este superb, exista hoteluri de lux si aeroport international. Sunt convins insa ca oficialii FRF vor analiza totul cu cea mai mare atentie si vor lua decizia corecta", a declarat Cazan. De altfel, conform unor surse din cadrul FRF, forul prezidat de Mircea Sandu a demarat de ieri negocierile cu autoritatile locale din Timisoara, in vederea organizarii partidei cu Olanda. De asemenea, meciul contra modestei reprezentative a Luxemburgului ar putea avea loc la Piatra Neamt, Stadionul Ceahlaul fiind dotat din aceasta vara cu instalatie de nocturna, in timp ce vestiarele au fost renovate.

FINALA CUPEI. De asemenea, FRF a anuntat luni ca finala Cupei Romaniei din sezonul 2006/2007 se va disputa la Timisoara, drept pentru care Poli si-a propus drept obiectiv principal castigarea acestui trofeu.

×
Subiecte în articol: sport timisoara