x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ECHIPA NAŢIONALĂ - Examen pentru Euro

ECHIPA NAŢIONALĂ - Examen pentru Euro

de Dragos Stoica    |    25 Mar 2008   •   00:00
ECHIPA NAŢIONALĂ - Examen pentru Euro
Sursa foto: Marin Raica/

Partida cu Rusia constituie principalul reper după care selecţionerul va stabili numele “tricolorilor” care vor participa în iunie la CE din Elveţia şi Austria.

Partida cu Rusia constituie principalul reper după care selecţionerul va stabili numele “tricolorilor” care vor participa în iunie la CE din Elveţia şi Austria.

 

 

Deşi este doar o partidă amicală, miza meciului cu Rusia este nominalizarea jucătorilor care vor forma lotul României pentru turneul final al Campionatului European. Selecţionerul Victor Piţurcă a admis ieri că deja se gândeşte la alcătuirea lotului, existând însă posibilitatea apariţiei unor surprize. La un moment dat, considerat ca şi convocat pentru meciul cu Rusia, Eugen Trică a fost lăsat acasă. “Poate că pe Trică l-a costat modul cum s-a purtat în ultima vreme. N-am înţeles deloc de ce şi-a incitat colegii de la CFR Cluj să iasă de pe teren la Iaşi, ca să nu mai spun că s-a comportat deplasat când a jucat cu Steaua. Vă daţi seama cum ar fi fost el primit din nou în Ghencea după acest episod”, a declarat ieri Piţurcă. În schimb, tehnicianul l-a readus la lot pe timişoreanul Aliuţă şi l-a convocat în premieră pe mijlocaşul de la Benfica Lisabona, Laszlo Sepsi.

 

 

 

 

Lotul României

 

 

Victor Piţurcă a convocat 18 jucători pentru meciul cu Rusia, care va avea loc mâine seară, de la 20:30, pe Stadionul “Steaua”.

 

Portari: Lobonţ, M. Popa

Fundaşi: Contra, Ogăraru, Tamaş, Chivu, D. Goian, Raţ, Sepsi

Mijlocaşi: Fl. Petre, Nicoliţă, Cociş, Ov. Petre,

M. Rădoi, N. Dică, Aliuţă

Atacanţi: Mutu, Marica,

D. Niculae, M. Niculae.

 

 

 

“Săgeată”, fericit

 

 

Cel mai fericit jucător din cei prezenţi ieri la Săftica a fost Marius Niculae, care a fost din nou convocat la echipa naţională după o pauză de aproape doi ani. “Au trecut 22 de luni de la ultima mea prezenţă în tricoul naţionalei şi, sincer să fiu, le-am cam numărat. Am simţit o mare fericire atunci când am primit telegrama prin care am fost chemat la meciul cu Rusia. Îi mulţumesc selecţionerului, pentru că mi-a dat această şansă imensă”, a declarat atacantul. Acesta a mai precizat că nu se gândeşte să revină în ţară decât spre finalul carierei şi a negat că a negociat cu CFR Cluj.

×
Subiecte în articol: sport