x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Escală la Bucureşti

Escală la Bucureşti

de Dragos Stoica    |    04 Feb 2008   •   00:00
Escală la Bucureşti

Reveniţi sâmbătă spre duminică în ţară după cantonamentul din Portugalia, elevii lui Mircea Rednic vor pleca miercuri într-un nou stagiu de pregătire în Cipru.

RAPID - Trei zile acasă pentru feroviari

 

 

Reveniţi sâmbătă spre duminică în ţară după cantonamentul din Portugalia, elevii lui Mircea Rednic vor pleca miercuri într-un nou stagiu de pregătire în Cipru.

 
Întorşi acasă pentru a sta trei zile alături de familii înaintea unui nou stagiu de pregătire, giuleştenii s-au confruntat cu probleme încă de la aeroport. Autocarul propriu care trebuia să-i transporte la baza Pro Rapid nu şi-a mai făcut apariţia, iar jucătorii au plecat către case cu taxiuri sau cu maşinile unor prieteni, după o oră de aşteptare zadarnică în parcarea de la Otopeni.

 

SUSŢINERE. Feroviarii nu s-au întors în efectiv complet la Bucureşti. Tehnicianul Mircea Rednic a plecat din Portugalia direct către Belgia pentru a-şi vedea familia, în timp ce trei jucători (Bozovici, Boya, Cesinha) au primit câteva zile libere pentru acelaşi lucru. În ceea ce-i priveşte pe cei care au aterizat sâmbătă spre duminică noapte la Bucureşti, aceştia au ţinut să comenteze declaraţiile lui George Copos din ultima vreme, potrivit cărora omul de afaceri intenţionează să renunţe la clubul de lângă Podul Grant. “Eu nu cred că George Copos va pleca de la Rapid, mai ales că dânsul se identifică practic cu perioada modernă a acestui club. Avem nevoie de unitate în acest retur pentru că va fi unul foarte greu, cu o miză foarte mare”, a spus Daniel Pancu. Acesta a ţinut să-i răspundă şi patronului stelist, Gigi Becali, care a declarat în urmă cu câteva zile că intenţionează să cumpere Rapidul şi să-l transforme în echipă satelit: “Să lăsăm caterinca. Nu o să ajungă niciodată Rapid să fie satelitul Stelei sau al lui Dinamo. Nici măcar satelitul lui Real Madrid nu s-ar pune problema, pentru că Rapid are în spate o întreagă istorie”. În cantonamentul din Cipru, Rapid va disputa patru partide amicale, cu FC Cracovia, Levski Sofia, Lokomotiv Sofia şi Şerif Tiraspol.

 

 

×
Subiecte în articol: sport