x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eşec şi cu Mlada

Eşec şi cu Mlada

de Daniel Stan    |    23 Ian 2008   •   00:00
Eşec şi cu Mlada
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

După înfrângerea în faţa lui Metalurg Liepajas, 0-2, campioana a cedat şi ieri cu acelaşi scor în faţa echipei clasate pe locul 10 în Cehia

După înfrângerea în faţa lui Metalurg Liepajas, 0-2, campioana a cedat şi ieri cu acelaşi scor în faţa echipei clasate pe locul 10 în Cehia

Deşi sunt vehiculate mai multe nume de echipe care l-ar dori pe Claudiu Niculescu, momentan nu există vreo ofertă concretă, în ciuda preţului destul de mic, 300.000 de euro, pentru care atacantul poate pleca din Ştefan cel Mare.

 

INSISTENŢE. Preşedintele executiv al “câinilor”, Cristi Borcea, a plecat luni în cantonamentul echipei din Cipru şi pentru a discuta cu oficialii lui Omonia Nicosia o posibilă tranzacţie. “Vrem ca şi jucătorul să fie mulţumit din punct de vedere financiar în eventualitatea în care va pleca de la Dinamo. Dacă nu se va ivi nimic, atunci va rămâne la Dinamo”, a declarat Borcea.

Pe lângă interesul ci­pri­o­ţilor, de Niculescu mai sunt interesate şi două echipe din Turcia, Bursaspor şi Sivaspor, ultima fiind lidera campionatului. De asemenea, şi din Rusia ar fi ceva oferte, existând discuţii cu reprezentanţi ai formaţiilor Spartak Moscova şi Dinamo Moscova. Oficiali ai acestor echipe l-au urmarit ieri pe Niculescu în amicalul cu Mlada Boleslav.

 

AMICAL. Ieri, în al doilea meci amical al turneului din Cipru, Dinamo a dezamăgit, la fel cum a făcut-o şi cu letonii de la Metalurg Liepajas. De data aceasta a fost rândul lui Mlada Boleslav, locul 10 în campionatul Cehiei, să facă instrucţie cu elevii lui Ţălnar şi Dinu, “câinii” cedând la final cu 0-2. Golurile cehilor, care au mai avut 5-6 mari ocazii în situaţii de “unu la unu” cu portarul Romanovs, au fost înscrise de Slacek (’41) şi Rajnok (’47), la două mari greşeli a defensivei dinamoviste. Antrenorii Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu au început cu următoarea formaţie: Romanovs – Stoican, Moţi, Şt. Radu, Pulhac – Torje, Ad. Cristea, Vranjkovici, C. Munteanu – Fl. Bratu, Cl. Niculescu. Pe parcurs au mai intrat: Todo­rovski, L. Goian, Galiquio, Muşat, Boştină şi L. Ganea.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport