x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Bobo Vieri ofertat de Steaua Bucuresti!?

EXCLUSIV / Bobo Vieri ofertat de Steaua Bucuresti!?

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Aug 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Bobo Vieri ofertat de Steaua Bucuresti!?

11:13 • Toja si Abel reprezinta ultimile mutari reusite de Steaua. Se pare ca nu sint ultimile. Aflat in cautarea unui atacant puternic, de careu, clubul din Ghencea se pare ca negociaza transferul lui Bobo Vieri. Stirea ne-a fost confirmata miercuri seara de catre un impresar italian.

Toja şi Abel reprezintă ultimile mutări reuşite de Steaua. Se pare că nu sînt ultimile. Aflat în căutarea unui atacant puternic, de careu, clubul din Ghencea se pare că negociază transferul lui Bobo Vieri. Ştirea ne-a fost confirmată miercuri seară de către un impresar italian.

 

BOMBĂ. „Te interesează un material despre Vieri? Vine pe data de .... la Bucureşti pentru a negocia transferul la un club puternic din capitală”. Aşa suna mesajul primit de la unul dintre agenţii care se ocupă de transferul lui Vieri în România. Apoi, într-o discuţie telefonică, agentul italian a confirmat faptul că veteranul de 35 de ani „este foarte aproape de a juca la unul dintre cele mai importante cluburi din România. Este din Bucureşti gruparea care se interesează de Bobo şi, în prezent, poartă discuţii cu mai mulţi jucători, atacanţi. Dacă ne punem de acord Bobo acceptă să vină aici”. Cel mai probabil, clubul bucureştean de care a amintit impresarul italian este Steaua Bucureşti. Gruparea din Ghencea discută în acest moment aducerea unui atacant din campionatul englez.

×
Subiecte în articol: sport