x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Dumitru Dragomir: Oferta pentru Steaua e reală. Doar că e mai mult mică de 40 de milioane de euro!

EXCLUSIV / Dumitru Dragomir: Oferta pentru Steaua e reală. Doar că e mai mult mică de 40 de milioane de euro!

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Dec 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Dumitru Dragomir: Oferta pentru Steaua e reală. Doar că e mai mult mică de 40 de milioane de euro!

„Nu vând Steaua unor străini. Şi nu o vând decât cu 100 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali în urma unei oferte înaintată joi de un magnat rus, cu afaceri în România. „Gigi nu vinde. De aia a şi cerut atâta pe echipă”, explică Dumitru Dragomir eşecul acestei posibile tranzacţii.



„Da domnule. Ieri, la sediul LPF a venit un domn care a făcut o ofertă în numele unui magnat rus. Ce spune Gigi, despre banii oferiţi pentru cumpărare, nu este adevărat. Ruşii ofereau cu mult sub 40 de milioane de euro. Oricum, Gigi nu vinde Steaua nici în ruptul capului. Pentru că nu vrea să o vândă. De aia cere sumele astea”, a declarat pentru jurnalul.ro Mitică Dragomir. Despre investitor? Mister total. „Eu nu am stat să-i iau omului paşaportul ca să văd cum îl cheamă”, aruncă momeala Dragomir. Apoi, recunoaşte că rusul din poveste este „foarte bogat şi că are afaceri puternice în România. În special în industria aluminiului”. Misteriosul industriaş rus, cu afaceri importante în acest domeniu, în România, pare să fie Vitali Machinscki. Controversatul miliardar controlează activitatea ALRO Slatina, cel mai mare producător de aluminiu din Europa de Est.

 

×
Subiecte în articol: sport