x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV - Liga 1 / Florin Costea ramine fara frate la Craiova

EXCLUSIV - Liga 1 / Florin Costea ramine fara frate la Craiova

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Aug 2008   •   00:00
EXCLUSIV - Liga 1 / Florin Costea ramine fara frate la Craiova

11:51 • Vedeta Universitatii Craiova, Florin Costea, a ramas singur la echipa din Cetatea Baniei. Fratele sau, Mihai, a fost imprumutat pentru un sezon la divizionara secunda CSM Rm. Vilcea. „Florin nu trebuie sa fie suparat. Am luat decizia pentru binele fotbalistic al fratelui sau”, a comentat pentru Jurnalul National Adrian Mititelu, patronul Universitatii.

Vedeta Universităţii Craiova, Florin Costea, a rămas singur la echipa din Cetatea Băniei. Fratele său, Mihai, a fost împrumutat pentru un sezon la divizionara secundă CSM Rm. Vîlcea. „Florin nu trebuie să fie supărat. Am luat decizia pentru binele fotbalistic al fratelui său”, a comentat pentru Jurnalul Naţional Adrian Mititelu, patronul Universităţii.

 

DECIZIE. „Irinel Găman şi Mihai Costea au fost împrumutaţi pentru un sezon la CSM Rm. Vîlcea în Liga II-a”, sună anunţul făcut de Universitatea Craiova. Dacă în ceea ce-l priveşte pe Găman decizia luată nu surprinde, în schimb în cazul lui Costea II lucrurile nu stau la fel. „O să vedeţi un cuplu de atac formidabil, format din fraţii Costea. În sezonul ăstă presimt că şi Mihăiţă va face saltul valoric la prima echipă”, susţinea în Jurnalul, în urmă cu două luni, Adrian Mititelu. „N-are loc în echipă şi m-am gîndit la binele lui. Are nevoie de meciuri în picioare. Am vorbit la Rm. Vîlcea cu antrenorul Mitică Teleşpan, care i-a şi descoperit pe ambii fraţi Costea, şi am promisiunea că acolo va juca. La iarnă va face pregătirea alături de noi, practic îl vom monitoriza permanent în acest sezon. Acum sînt, pe postul lui, Baird, Stoianoff şi Fl. Costea. Are 20 de ani, viitorul este de partea lui”, susţine acum Mititelu.  Contractele celor doi jucători vor fi suportate în această perioadă de gruparea de la poalele Capelei. În urmă aproape trei ani, Universitatea i-a achiziţionat pe fraţii Costea de la CSM Rm. Vîlcea pentru 70.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport costea