x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport BAD BOY-ul care a „cucerit-o” pe Simona Halep. Vrea legalizarea marijuanei si a cheltuit sume imense la cazinou

BAD BOY-ul care a „cucerit-o” pe Simona Halep. Vrea legalizarea marijuanei si a cheltuit sume imense la cazinou

05 Oct 2017   •   15:57
BAD BOY-ul care a „cucerit-o” pe Simona Halep. Vrea legalizarea marijuanei si a cheltuit sume imense la cazinou

Calificată în sferturile de finală de la Beijing, după o victorie de răsunet în faţa Mariei Sharapova (prima a carierei), Halep a acordat un amplu interviu pentru o televiziune din China.

Simona Halep îl consideră pe Ernests Gulbis cel mai atrăgător bărbat din circuitul ATP. Deşi Feliciano Lopez, Fabio Fognini, Benoit Paire sau Grigor Dimitrov sunt preferaţii fanelor din rândul jucătorilor de tenis, campioana noastră are alte gusturi.

Pe lângă lucrurile legate de joc şi de presiunea generată de iminenţa obţinerii fotoliului de lider mondial, Simona a fost întrebată şi care este, în opinia sa, cel mai sexy sportiv din circuit.

"Cred că Gulbis", a spus Simona, fără a sta pe gânduri, pentru Sina Sports.

Alegerea este una "exotică", în condiţiile în care letonul de 29 de ani şi-a creat o adevărată reputaţie de bad boy. El a avut în trecut numeroase declaraţii prin care şi-a exprima susţinerea pentru legalizarea marijuanei, însă lucrul cel mai definitoriu pentru el e legat de slăbiciunea pentru jocurile de noroc, informează digisport.ro.

Simona Halep interview for Sina Sports

×
Subiecte în articol: simona halep ernests gulbis