x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Belgia, din nou în DOLIU! Ciclistul Antoine Demoitie a murit în timpul cursei Gent-Wevelgem

Belgia, din nou în DOLIU! Ciclistul Antoine Demoitie a murit în timpul cursei Gent-Wevelgem

28 Mar 2016   •   10:14
Belgia, din nou în DOLIU! Ciclistul Antoine Demoitie a murit în timpul cursei Gent-Wevelgem

Ciclistul belgian Antoine Demoitie, în vârstă de 25 ani, a încetat din viaţă după un accident produs în timpul celei de-a 78-a ediţii a cursei clasice Gent-Wevelgem, desfăşurată duminică, informează AFP.

Demoitie, component al echipei Wanty-Gobert, a suferit o căzătură gravă, la aproximativ 150 km după start, fiind apoi lovit de o motocicletă în timp ce se afla la pământ.

Accidentul s-a produs la Sainte-Marie Capelle, în zona franceză a Flandrei, rutierul fiind transportat de urgenţă la un spital din Lille, unde a decedat, a anunţat jandarmeria franceză.

Cursa Gent-Wevelgem a fost marcată, de asemenea, de accidentul lui Jens Debusschere, fost campion al Belgiei, care a suferit o comoţie cerebrală şi alte leziuni grave tot după o căzătură.

Antoine Demoitie este al doilea ciclist belgian care şi-a pierdut viaţa în weekend, după Daan Myngheer (22 ani), care a suferit un infract sâmbătă, în timpul cursei Criterium internaţional, desfăşurată în sudul Franţei.

×
Subiecte în articol: Antoine Demoitie dliu beglia deces ciclism