x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cristina Neagu, alături de Mihai Leu la finala Super Rally de la București

Cristina Neagu, alături de Mihai Leu la finala Super Rally de la București

23 Oct 2019   •   17:44
Cristina Neagu, alături de Mihai Leu la finala Super Rally de la București

Supercampioni, pilot și co-pilot sâmbăta aceasta la Super Rally! Cunoscuta handbalistă Cristina Neagu este invitata celebrului campion Mihai Leu la finala campionatului național Super Rally de anul acesta de la București. Cea mai bună handbalistă a lumii va fi prezentă pe traseul special al acestei curse și va lua pulsul sportului cu mulți cai putere.

„Îi mulțumesc lui Mihai pentru invitație și îl felicit pentru organizarea acestui eveniment și pentru tot ceea ce face în activitatea lui. Îmi plac provocările și mă bucur când noi, sportivii care suntem parte din echipa Sports HUB, reușim să facem schimb de experiențe. Sunt sigură că o să fie o experiență memorabilă și abia aștept ziua de sâmbătă”, a spus Cristina.

„Este o onoare și o bucurie să o am alături, ca invitată, pe Cristina Neagu și abia aștept să o văd în costumul de pilot de curse. Pentru noi este o zi importantă, este finala unui campionat pe care îl organizăm cu multă implicare și, după un sezon plin de răsturnări de situație, vom vedea cum arată și podiumul pentru Super Rally 2019”, spune Mihai Leu, organizatorul competiției. 

Sâmbăta aceasta, pe 26 octombrie, piloți de top se reunesc în Capitală pentru etapa finală din Campionatul Național de Super Rally powered by Super Bet, care va avea loc pe un traseu special amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe șoseaua Kiseleff. Începând cu ora 9:00 vor avea loc manșele de calificare, iar de la ora 15:00 publicul va putea asista la desfășurarea etapelor finale, urmate apoi de festivitatea de premiere. Accesul publicului este gratuit.

Printre noutățile finalei de anul acesta de la București se numără și traseul nou, cu un grad de dificultate mai ridicat față de cel ales în 2018, dar și participarea ca invitat special a austriacului Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri, care va concura pe o mașină electrică. De la start nu vor lipsi nume cunoscute ale acestui sport de la noi, precum Titi Aur, Bogdan Marișca, Mihai Leu, Costel Cășuneanu, Costi Stratnic sau Dani Oțil.

Campionatul Național de Super Rally powered by Super Bet a avut anul acesta patru etape, debutând în mai la Mangalia, fiind prima competiție auto organizată în acest oraș, și continuând apoi cu Târgu Mureș, Craiova și București. Evenimentul este organizat de AMC Racing.

×
Subiecte în articol: cristina neagu