x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport CSA Steaua Bucureşti, acţiune în instanţă privind folosirea ilegală a mărcii Steaua Bucureşti

CSA Steaua Bucureşti, acţiune în instanţă privind folosirea ilegală a mărcii Steaua Bucureşti

20 Sep 2016   •   18:45
CSA Steaua Bucureşti, acţiune în instanţă privind folosirea ilegală a mărcii Steaua Bucureşti

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) "Steaua" Bucureşti a formulat astăzi, 20 septembrie, la Tribunalul Bucureşti, prin consilierul său juridic, locotenent-colonel Florin Talpan, o acţiune în instanţă pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală a mărcii "Steaua Bucureşti" de către clubul de fotbal FCSB în perioada 2004-2014, informează un comunicat remis AGERPRES.

Acest demers reprezintă o etapă în cadrul acţiunilor procedurale obligatorii prevăzute de lege pentru punerea în aplicare şi menţinerea efectelor Deciziei nr. 3425/2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, precizează comunicatul.

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) ''Steaua'' Bucureşti reaminteşte că, anterior acţiunii de astăzi, CSA a procedat la evaluarea mărcii "Steaua Bucureşti" şi a notificat FCSB cu privire la valoarea prejudiciului stabilită de evaluator.

Expertul consultat de CSA Steaua a stabilit că prejudiciul pentru perioada 2004-2014 este de 36.826.310 euro (165.718.395 lei).

CSA a notificat clubul de fotbal Steaua să plătească prejudiciul în urmă cu două luni, pe 13 iulie, dar gruparea patronată de Gigi Becali nu s-a conformat, astfel că CSA Steaua a demarat acţiunea în justiţie pentru recuperarea prejudiciului.

Sursa: AGERPRES

×