x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: "Nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință substanțe interzise. Niciuna. Zero. Eu cred în ea"

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: "Nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință substanțe interzise. Niciuna. Zero. Eu cred în ea"

23 Oct 2022   •   17:45
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: "Nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință substanțe interzise. Niciuna. Zero. Eu cred în ea"
Sursa foto: Facebook Simona Halep/Mircea Roșca

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill a postat duminică un mesaj de susținere pentru româncă, după ce aceasta a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

 

Într-un mesaj postat pe Instagram, Darren Cahill spune că vorbește despre sportiva cu care a lucrat timp de 6 ani.

„În primul rând, și cel mai important, nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință sau în mod intenționat vreo substanță de pe lista substanțelor interzise. Niciuna. Zero. Ea este o atletă care era preocupată de orice lucru care i-a fost prescris de un profesionist medical (ceea ce a fost rar) sau orice supliment pe care l-a folosit sau l-a luat în considerare. Simona a folosit cuvintele ”, susține fostul antrenor.ă>

El arată că integritatea Simonei „este ireproșabilă, își respectă colegii, iubește jocul”.

„Onestitatea a fost întotdeauna cea mai mare putere și cea mai mare slăbiciune a ei”, mai adaugă Daren Cahill.

„Eu cred în ea. Sunt alături de Simo”, a încheiat antrenorul.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

(sursa: Mediafax)

×