x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cea mai mediatizată rivalitate. Frații Kelce, starurile finalei NFL Super Bowl 57!

Cea mai mediatizată rivalitate. Frații Kelce, starurile finalei NFL Super Bowl 57!

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   11:15
Cea mai mediatizată rivalitate. Frații Kelce, starurile finalei NFL Super Bowl 57!
Sursa foto: Hepta

Rivalitatea dintre frați care a captivat fanii NFL s-a încheiat duminică, când echipa Kansas City Chiefs a lui Travis Kelce a învins cu 38-35 echipa Philadelphia Eagles a fratelui său Jason în Super Bowl 57.

Frații Kelce au fost primii frați care au jucat unul împotriva celuilalt într-un Super Bowl, iar glumele de bun-simț dinaintea meciului au făcut loc ulterior unei afecțiuni autentice.

Travis, care a avansat 81 de metri la recepție și a reușit un eseu, a declarat reporterilor că a rămas cu un sentiment ciudat după ce a obținut victoria în fața echipei fratelui său.

"Nu există nimic ce poți spune cu adevărat unei persoane dragi într-o astfel de situație", a spus el, citat de Reuters. "Glumești tot timpul și spui că vrei să-ți învingi fratele pe cea mai mare scenă, dar este un sentiment ciudat".

Cei doi au schimbat o îmbrățișare pe teren în timp ce confetiile zburau pentru Chiefs, care au câștigat al doilea Super Bowl în patru ani.

"Nu pot să-i spun nimic altceva decât că îl iubesc și că a făcut un sezon mare", a declarat Travis reporterilor.

Ambii frați câștigaseră anterior un inel de Super Bowl - Jason cu Eagles în 2018 și Travis cu Chiefs în urmă cu trei ani.

"Este greu să ajungi aici", a declarat Jason reporterilor. "Evident, mi-ar fi plăcut să câștig, dar (sunt) fericit pentru Trav".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fratii kelce super bowl