x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Jandarmeria Galați prezintă scuze, după ce un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion

Jandarmeria Galați prezintă scuze, după ce un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion

11 Noi 2022   •   10:28
Jandarmeria Galați prezintă scuze, după ce un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion
Sursa foto: Hepta

Jandarmeria Galați prezintă scuze după ce un jandarm a pulverizat din greșeală un spray lacrimogen pe stadion. În urma incidentului, meciul a fost oprit câteva minute, iar spectatorii, jucătorii și arbitrii aflați în apropiere au avut probleme de respirație.

Incidentul s-a produs joi seara, pe stadionul din Galați, în timpul meciului de fotbal Oțelul-FCSB.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfășurat în data de 10 noiembrie a.c., cât și reprezentanților celor două cluburi sportive, a jucătorilor și oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen”, scrie în mesajul jandarmilor gălățeni.

Ancheta a stabilit că spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventualele incidente.

„În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanșat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanța s-a dispersat din tunel către tribune și terenul de joc”, au precizat jandarmii.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați a solicitat o anchetă detaliată, iar rezultatele vor fi anunțate public.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jamdarmerie galati spray lacrimogen