x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport John McEnroe crede că Djokovic merită mai mult respect

John McEnroe crede că Djokovic merită mai mult respect

15 Iul 2022   •   11:20
John McEnroe crede că Djokovic merită mai mult respect
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic și-a adjudecat duminica trecută cel de al 7-lea titlu la Wimbledon, iar legenda tenisului, John McEnroe, consideră că merită mai mult respect decât cel pe care îl primește, în ciuda loialității oamenilor față de Rafael Nadal și Roger Federer.

„Medvedev nu a meritat să fie huiduit, nici Djokovic nu a meritat-o la French Open. Când au jucat, îl huiduiau când a ieșit", a declarat McEnroe pentru GQ într-un interviu pentru promovarea noului documentar „McEnroe".

„Djokovic, poate că nu vă place la fel de mult ca Nadal sau Federer, dar el este o valoare pentru jocul nostru, pentru numele lui Dumnezeu.

Medvedev, după părerea mea, nu și-a revenit din punct de vedere emoțional după acea înfrângere din finala Australian Open. Nu doar pentru că a pierdut, ci și din cauza mulțimii.

Eu am fost diferit. Am avut abilitatea de a avea mulțimea de partea mea. Am avut parte de cele mai mari ropote de aplauze în meciul pe care l-am pierdut la turneul francez împotriva lui Lendl. 90 la sută dintre oameni mă aplaudau, apoi, cumva, până la final, i-am făcut pe toți să aplaude împotriva mea. Asta cere talent, să ai un public care te iubește, iar la final să te urască!"

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovici