x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ploaie de jucării pe teren la meciul dintre Besiktas și Antalyaspor. Fanii au comemorat copiii care au murit în cutremur

Ploaie de jucării pe teren la meciul dintre Besiktas și Antalyaspor. Fanii au comemorat copiii care au murit în cutremur

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2023   •   22:54
Ploaie de jucării pe teren la meciul dintre Besiktas și Antalyaspor. Fanii au comemorat copiii care au murit în cutremur
Sursa foto: Twitter/433

Meciul de campionat dintre Besiktas și Antalyaspor a fost suspendat de arbitru pentru mai bine de 5 minute din cauza unei ploi de jucării de pluș și animale de pluș aruncate pe teren de către fani.

Episod special la meciul din Superliga turcă dintre Besiktas și Antalyaspor. În minutul 4, arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul timp de câteva minute după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în arbitru. După ce și-a dat seama ce se întâmplă, însă, atât arbitrul, cât și jucătorii au început să-i aplaude pe suporterii din tribune care tocmai făcuseră un gest frumos.

Mii de animale de pluș și jucării au fost aruncate pe teren de către oamenii din tribune, la Istanbul, umplând complet spațiul dintre teren și tribune.

Un banner afișat între timp chiar de către fani dezvăluie motivul acestui gest extraordinar: este o comemorare a tuturor copiilor care și-au pierdut viața în cutremurul devastator care a lovit Turcia și Siria la începutul lunii februarie, care a costat viața a aproximativ 50.000 de persoane (printre care și fotbalistul Christian Atsu), și un gest de solidaritate cu numeroșii copii care au pierdut totul și au rămas fără adăpost în urma cutremurului violent.

În acel moment, întregul stadion, inclusiv jucătorii rămași pe teren, au aplaudat inițiativa fanilor.

După o suspendare de 5 minute care a permis strângerea tuturor jucăriilor de pluș, meciul s-a reluat.

În plus, toate tricourile purtate de jucători la acest meci au fost scoase la licitație, iar banii obținuți vor fi donați în întregime pentru a-i ajuta pe supraviețuitorii numeroșilor turci strămutați în urma tragicului cutremur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: comemorare copii jucării meci beşiktaş