x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Leo Messi a donat un tricou cu autograf pentru un spital de copii din Bosnia

Leo Messi a donat un tricou cu autograf pentru un spital de copii din Bosnia

25 Dec 2015   •   15:53

Fotbalistul argentinian Leo Messi a trimis un tricou cu autograful său pentru o licitaţie cu scopuri de caritate, de ajutorare a Departamentului pediatrie al Spitalului din oraşul bosniac Travnik, scrie ziarul local Avaz.

Activista Jasmina Fajkic, care coordonează acţiuni umanitare, a declarat pentru jurnal că fondurile obţinute din licitarea tricourilor mai multor sportivi sunt destinate achiziţiei de noi echipamente clinice pentru spital. Ea l-a contactat pe fotbalistul argentinian al Barcelonei cu prilejul unor activităţi umanitare ale organizaţiilor catalane, cerându-i sprijinul, iar "Messi, când a auzit ca este vorba de copii, şi-a oferit imediat ajutorul, trimiţând un tricou cu autograf".

Licitaţia a început pe 21 decembrie, urmând să se încheie pe 5 ianuarie, oferind şi tricouri semnate de fotbalistul croat de la Real Madrid Mateo Kovacic şi ale bosniacilor Edin Dzeko şi Miralem Pjanic. "Sunt, de asemenea, la vânzare şi echipamente de la tenismanul bosniac Damir Dzumhr şi de la Amel Tuka sau de la campioana mondială la săritura în înălţime croată Blanka Vlasic. Pentru tricoul lui Messi avem deja o ofertă de 1.000 de mărci (500 de euro), iar pentru cele ale lui Dzeko şi Pjanic, de câte 500 de mărci", a precizat activista bosniacă.

Sursa: AGERPRES  

×
Subiecte în articol: Leo Messi donatie tricou licitatie