x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Managerul lui Chelsea și familia sa au primit amenințări cu moartea

Managerul lui Chelsea și familia sa au primit amenințări cu moartea

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2023   •   16:00
Managerul lui Chelsea și familia sa au primit amenințări cu moartea
Sursa foto: Hepta

Managerul lui Chelsea, Graham Potter, și familia sa au primit amenințări anonime cu moartea după seria slabă de rezultate a clubului din Premier League: „ei doresc ca și copiii mei să moară”.

Chelsea ocupă locul 10 în clasament, cu două victorii în ultimele 14 meciuri, iar în acest an a marcat un singur gol pe teren propriu.

"Pe cât de mult am fost susținut, pe atât de mult am primit câteva e-mailuri nu foarte drăguțe care doresc să mor și doresc ca și copiii mei să moară, așa că, evident, nu este plăcut să primești așa ceva", a declarat fostul antrenor al lui Brighton & Hove Albion, în vârstă de 47 de ani, potrivit Reuters.

„Cu cât ajungi mai sus, cu atât mai multă presiune ai asupra modului în care ești ca persoană".

De când Potter a preluat postul în septembrie, după demiterea lui Thomas Tuchel, Chelsea a câștigat nouă din cele 25 de meciuri.

"Aș putea spune că nu-mi pasă (de amenințări -n.r.), dar știți că mint. Tuturor le pasă ce cred oamenii, pentru că suntem programați să fim conectați social", a spus acesta.

Potter a declarat că viața a fost dificilă în ultimele luni, în timp ce încerca să formeze o echipă câștigătoare, cu Chelsea la 11 puncte în urma lui Spurs, locul patru, deși cu un meci în minus.

"Înțeleg că suporterii se duc acasă și sunt supărați pentru că echipa nu câștigă, dar, vă asigur, viața mea în ultimele trei, patru luni a fost medie, în afară de faptul că sunt foarte recunoscător pentru această experiență".

Întrebat dacă a fost afectat, el a spus: "Nu chiar. Este doar o vorbă aruncată, cred. Nu-i dau mai multă importanță decât atât. Dar nu este plăcut și nu este plăcut pentru familie. Accepți criticile, accepți să fii huiduit dacă pierzi un meci, accepți absolut orice îți iese în cale. Bineînțeles că există o limită, dar nu aș fi prima persoană în viață în care limita a fost depășită și poate că în acest caz a fost depășită".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×