x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Messi pentru France Football: „Uneori aș vrea să trec neobservat"

Messi pentru France Football: „Uneori aș vrea să trec neobservat"

04 Dec 2021   •   11:50
Messi pentru France Football: „Uneori aș vrea să trec neobservat"

Lionel Messi, câștigătorul recent al celui de al 7-lea Balon de Aur din carieră, a acordat un inteviu revistei France Football. Ca orice mare campion, Messi se bucură de o mare notorietate, apreciază acest statut, dar recunoaște că există aspecte în viața unui star care nu îl încântă cu adevărat.

„Sunt Lionel Messi de 34 de ani, așa că încep să mă obișnuiesc cu asta”, a început el prin a se confesa autoironic, în interviul acordat pentru France Football. „Sunt mulțumit de tot ce am trăit, deși uneori trebuie să recunosc că aș vrea să trec neobservat, pentru a mă bucura de familie, fără ca oamenii să mă recunoască."

Totuși, Messi a ținut să precizeze că nu este în măsură să se plângă, având în vedere toate privilegiile de care beneficiază. "Întotdeauna este plăcut să primești un compliment, un zâmbet sau să te roage cineva să-ți facă o fotografie. M-am obișnuit și pentru mine a devenit ceva normal. Așa că, este în regulă!"

Pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și pentru a se bucura de o viață echilibrată, Messi se bazează pe partenera sa, Antonella. El afirmă că aceasta joacă un rol primordial în viața sa și că poate nu ar fi avut aceeași carieră fără prezența ei:

"Ea este extrem de importantă în viața mea. Nu numai pentru că este mama copiilor mei, ci și pentru că a fost alături de mine practic de la începutul carierei mele. Ea mă cunoaște pe de rost și știe cum să se comporte cu mine, în funcție de fiecare situație. Mai ales când sunt trist sau când nu-mi pot atinge obiectivele. De asemenea, ne bucurăm împreună de multe momente frumoase pe care avem șansa să le trăim. Este o persoană esențială pentru mine, la fel ca și cei trei copii ai mei. "

Dincolo de cercul familial, Messi reușește să meargă mai departe și să nu se lase deranjat de supărări, datorită rutinei pe care o întreține.

Acest mod de a-și desfășura cariera an de an, rămânând fidel obiceiurilor care contribuie la succesul său, l-au ajutat să își păstreze echilibrul în viața personală și cea profesională:

"Întotdeauna mi-a plăcut rutina, ordinea, atât în viața privată, cât și în cea profesională. Este ceva ce m-a caracterizat încă de când eram mic. Și cred că m-a ajutat să obțin tot ceea ce am obținut până acum.", a mai spus argentinianul, în amplul interviu acordat prestigioasei reviste France Footbal, cea care decernează anual Trofeul Balonul de Aur.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi