x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Nick Candy, fanul miliardar al lui Chelsea, explică de ce vrea să cumpere clubul de la Abramovici

Nick Candy, fanul miliardar al lui Chelsea, explică de ce vrea să cumpere clubul de la Abramovici

14 Mar 2022   •   11:20
Nick Candy, fanul miliardar al lui Chelsea, explică de ce vrea să cumpere clubul de la Abramovici
Sursa foto: chelseafc.com

The Blues sunt în căutarea unui nou proprietar după ce un omul de afaceri rus Roman Abramovici a scos clubul la vânzare, dar încă înainte de a-i fi fost înghețate toate bunurile din Marea Britanie. Nick Candy este unul dintre cei care se află în cursa pentru a obține proprietatea clubului Chelsea.

Miliardarul dezvoltator imobiliar a explicat de ce este interesat să obțină controlul pe Stamford Bridge de la Roman Abramovici.

Omul de afaceri rus, care se află la cârma lui Blues din 2003, a scos clubul la vânzare după ce a supervizat o eră de succes care a adus 21 de trofee. Înghețarea activelor sale de către guvernul britanic nu face decât să intensifice nevoia de a încheia o tranzacție.

Au apărut mai multe părți interesate, iar Candy - care este un suporter de-o viață al clubului din Premier League - este dornic să îi facă pe suporteri să știe că rămâne în cursa pentru trofee, guvernul britanic vehiculând posibilitatea de a lăsa deschisă posibilitatea pentru potențialii cumpărători să intre în discuții pentru licențele relevante necesare pentru a-l scoate pe Abramovich din ecuație.

Candy a fost printre cei prezenți la meciul de duminică dintre Chelsea și Newcastle și a explicat pentru Sky Sports, înainte de începerea meciului, de ce este interesat să achiziționeze clubul, ca parte a unui grup de investitori:

„Susțin Chelsea de la vârsta de patru ani. Tatăl meu a fost curtat să joace pentru Chelsea. Iubesc Chelsea.

Nu mă afectează la cine va ajunge, chiar dacă nu la mine, atâta timp cât este pe mâini sigure".

Candy nu a ascuns faptul că ar căuta să pună suporterii în centrul planurilor sale în cazul în care proprietatea lui Chelsea îi va fi asigurată.

El consideră că acest lucru ar trebui să fie valabil pentru oricine va prelua conducerea, fiind important ca fanii să aibă un cuvânt de spus în deciziile de pe teren și din afara lui.

Candy a spus atunci când a fost întrebat din nou dacă i-ar aduce pe adepții Blues la bord: "100 la sută. Ei ar trebui să fie implicați în proprietate, atât în consiliul de administrație, cât și din punct de vedere economic".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Roman Abramovici