x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) 6 motive să joci remi online pe VIP Remi

(P) 6 motive să joci remi online pe VIP Remi

06 Sep 2022   •   13:55
(P) 6 motive să joci remi online pe VIP Remi

Remi etalat este un joc de societate apreciat de multe generații. Această variantă de joc este o variație a jocului Remi, creat de Ephraim Hertzano, un creator de jocuri de societate israelian de origine română.

Acest joc de societate fascinant a ajuns acum și în online, cucerind rapid inimile internauților. Platforma VIP Remi îți pune la dispoziție, ție și prietenilor tăi, posibilitatea de a juca online, gratis, tradiționalul joc de remi care te fascina în copilărie.

 

Există o mulțime de motive pentru care remi online a devenit un succes masiv. Tocmai de aceea vom trece în revistă câteva dintre beneficiile jocului de rummy, pe care fiecare jucător le va descoperi, încă de la primul joc.

 

1. Interfață ușor de utilizat

 

VIP Remi este una dintre cele mai performante platforme de jocuri din România. Aceasta are o interfață ușor de utilizat, foarte intuitivă, fiind perfectă pentru jucători de toate vârstele. În plus, timpul de încărcare al jocului este minim, oferind o experiență de utilizare rapidă și excelentă.

 

2. Este mai mult decât un joc, este o platformă de socializare

 

VIP Remi nu este doar o simplă platformă de joc ci este mult mai mult decât atât. Este o platformă de socializare care îmbină perfect un gameplay cu posibilitatea de a cunoaște alte persoane care au aceeași pasiune ca și tine.

 

Astfel, jocul de remi online nu mai este doar un simplu joc ci este un loc în care poți lega prietenii care pot dura și o viață întreagă.

 

3. Ai un modul pentru începători, pentru a învăța regulile jocului

 

VIP Remi îți pune la dispoziție un modul de joc pentru începători. Prin urmare, dacă nu ai un cont sau nu știi regulile jocului Rummy 45 online, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont pe VIP Remi și să începi cu modul “Instruire”. Apoi, după ce te vei familiariza cu jocul și vei cunoaște regulile, poți trece la “jocul live” unde te așteaptă numeroase bonusuri zilnice și multe alte facilități. Nu mai aștepta și joacă acum remi online.

 

4. Primești numeroase recompense

 

Unul dintre principalele motive pentru a juca remi etalat online este reprezentat de recompensele pe care le vei primi ca jucător. Fie că este vorba despre bonusuri zilnice, despre recompense specifice turneelor sau de cadouri pe care le poți primi în timpul jocului, totul face ca acest joc online să devină mai interesant.

 

5. Primești statut VIP care îți aduce privilegii nebănuite

 

Printre caracteristicile care diferențiază platforma VIP Remi de orice altă platformă de jocuri, este faptul că jucătorii de Rummy 45 pot obține statutul VIP. Statutul VIP vine cu o mulțime de privilegii pentru jucători. Obținând acest statut vei putea debloca întreaga funcționalitate a platformei, beneficiind astfel de funcții sociale suplimentare și multe alte capabilități de joc.

Odată cu obținerea statutului VIP vei putea obține cu 15% mai multe jetoane dacă dorești sa le cumperi.

 

De asemenea, vei putea trimite solicitări de prietenie jucătorilor și vei putea discuta cu aceștia în privat, unde nimeni altcineva nu va putea să vadă discuțiile. În plus, poți crea un joc personalizat cu prietenii.

 

6. Poți juca oricând și de oriunde

 

Cu ajutorul platformei VIP Remi ai posibilitatea de a juca remi pe etalate de oriunde și la orice oră dorești. Tot ce îți trebuie este acces la internet și poți juca remi online în timp ce călătorești sau în timp ce asculți muzica ta preferată. Accesul la joc este rapid și nu trebuie să aștepți ca jucătorii să se alăture, platforma având un număr mare de jucători.

 

În concluzie, VIP Remi este platforma perfectă pentru a juca, din nou, jocul favorit al copilăriei, alături de alte persoane, reale, obținând numeroase beneficii și bonusuri.

 

×