x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023

Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023

de Redacția Jurnalul    |    19 Iul 2023   •   23:04
Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023
Sursa foto: Hepta

Simona Halep a apărut pe lista de înscrieri publicată de organizatorii US Open 2023, deși este încă suspendată provizoriu, la puțin timp după evenimentul de anul trecut. După două probe, i-au fost găsite substanțe interzise, ceea ce a dus la suspendarea automată din circuitul WTA.

Simona Halep a promis că va lupta pentru a-și reabilita numele și a pornit o luptă lungă pentru a-și dovedi nevinovăția. Demersurile continuă, după ce audierile sale au fost amânate de mai multe ori, ceea ce a dus la o ieșire publică a româncei, în care a declarat că întregul proces este o vânătoare de vrăjitoare. Recent au apărut știri despre audierile care au avut loc în cele din urmă și se pare că urmează o decizie a forurilor abilitate.

Mulți profesioniști din comunitatea tenismenilor au garantat pentru Halep și pentru abordarea ei în tenis, deși lucrurile s-au complicat și mai mult atunci când a fost acuzată de o altă infracțiune după ce pașaportul ei biologic a prezentat unele nereguli. A fost un deznodământ teribil pentru Halep, multe voci sugerând că acesta ar putea fi sfârșitul carierei sale în tenis.

Veștile recente indică un rezultat pozitiv, deoarece Halep a postat miercuri pe rețelele de socializare, apărând atrenându-se pe un teren de tenis, ceea ce a provocat rumoare în comunitatea tenismenilor

Tot miercuri, numele ei a apărut neașteptat pe lista de înscrieri la US Open 2023, deși luni nu era încă acolo. Alături de numele ei, organizatorii au marcat cu o stea statutul ei de jucătoare suspendată.

Toate aceste mișcări îi fac pe fani să spere că în curând vor apărea vești despre o posibilă revenire a ei.

Prezența ei pe lista de înscrieri și faptul că se antrenează sugerează posibilitatea ca audierile să fi decurs în favoarea ei.

O eventuală veste pozitivă pentru Simona Halep ar putea face ca ea să nu iasă din clasamentul WTA, absența de la ultimul turneu la care a participat anul trecut însemnând totodatăcă ea va pierde toate punctele de clasament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep US Open 2023