x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Statuie omagiu: Piciorul DE AUR al lui Maradona, dezvelit la Napoli  

Statuie omagiu: Piciorul DE AUR al lui Maradona, dezvelit la Napoli  

31 Oct 2022   •   21:08
Statuie omagiu: Piciorul DE AUR al lui Maradona, dezvelit la Napoli  
Sursa foto: Hepta

Uimitoarea statuie îl reprezintă pe Diego Maradona cu un picior stâng DE AUR și a fost arătată publicului sâmbătă, când clubul italian i-a adus un omagiu emoționant, cu o zi înainte de ceea ce ar fi fost ziua de naștere a emblematicului atacant argentinian, care a murit în noiembrie 2020.

Potrivit Daily Mail, trupa lui Luciano Spalletti a marcat victoria cu o lovitură de 4-0 a lui Sassuolo, grație hat-trick-ului lui Victor Osimhen pe Stadio Diego Armando Maradona, numit după fosta lor vedetă.

Jurnalistul sportiv Sacha Pisani a postat pe Twitter: „Se pare că, în ceea ce ar fi fost împlinirea a 62 de ani pentru Diego Maradona, Napoli organizează un alt masterclass. În acest stadiu, nu este surprinzător. După tributul de dinaintea jocului, Diego ar fi mândru.”

Un banner uriaș cu Maradona a fost amplasat pe teren, cu imaginea lui umplând ecranul de pe stadionul din sudul Italiei.

Maradona are un statut de zeu la Napoli, iar omagiul emoționant al echipei italiene are un picior stâng de aur pentru a-l onora pe atacantul care a scris istorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×