x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Vasile Avram şi-a lansat candidatura oficială la preşedinţia FRF. Ce slogan are fostul arbitru

Vasile Avram şi-a lansat candidatura oficială la preşedinţia FRF. Ce slogan are fostul arbitru

15 Ian 2014   •   17:08
Vasile Avram şi-a lansat candidatura oficială la preşedinţia FRF. Ce slogan are fostul arbitru

Fostul arbitru Vasile Avram şi-a lansat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Hotel Marriott, candidatura sa oficială la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Sloganul candidaturii sale este ''Câştigă fotbalul — Vasile Avram: Experienţă, nu experimente''.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a arbitrilor (CCA) a declarat că la 5 martie, data alegerilor, se vor confrunta două idei, două viziuni: ''Una de conservare a situaţiei actuale, propusă de Gică Popescu, şi alta de schimbare şi înnoire, pe care eu o reprezint cel mai bine''.

Spre deosebire de Popescu, care a venit însoţit de numeroşi foşti fotbalişti, Vasile Avram a fost însoţit la prezentarea candidaturii de două echipe de copii, născuţi în 2005, de la FC Juniorul Bucureşti, respectiv şcoala Toni Doboş, spunând că reprezintă ''viitoare generaţie de aur''. ''Dacă Popescu a venit cu cei cu care vrea să împartă puterea la federaţie, eu am venit cu cei pentru care vreau să lucrez — viitorii Ronaldo, Messi, Dobrin, Balaci, Munteanu şi Hagi'', a subliniat Avram.

''Fotbalul nu este o dinastie. Nu are rege, ci un preşedinte ales'', a mai spus Vasile Avram.

×
Subiecte în articol: vasile avram