x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Vedetele tenisului mondial Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa sunt din nou împreună, după recenta despărțire

Vedetele tenisului mondial Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa sunt din nou împreună, după recenta despărțire

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   11:40
Vedetele tenisului mondial Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa sunt din nou împreună, după recenta despărțire
Sursa foto: Hepta

Starul grec Stefanos Tsitsipas și senzația spaniolă Paula Badosa sunt din nou împreună, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-au despărțit.

Tsitsipas, în vârstă de 25 de ani, a explicat că cei doi au luat o pauză pentru că se simțea copleșit în viața profesională și personală, conform New York Post.

„Suntem împreună", a declarat recent Tsitsipas, potrivit Sports DNA. „Nici Paula nu a greșit cu nimic, nici eu nu am greșit cu nimic. A fost greu pentru noi să fim despărțiți și am trecut și eu prin momente grele. Aș spune că nici eu nu m-am descurcat foarte bine, pentru că simțeam presiunea turneului, a muncii mele. Mi s-a părut greu să îmbin viața personală și cea profesională și am luat decizia de a lua o pauză".

„După două-trei săptămâni mi-am dat seama că este o persoană care m-a sprijinit foarte mult, iar când a încercat să-mi vorbească despre întâlnire am simțit cât de intensă este dragostea pe care o avem unul pentru celălalt. Mi-am dat seama că această relație pe care o am cu Paula este complet diferită de orice altă relație pe care am avut-o în trecut, simt că este persoana mea și că ne înțelegem unul pe celălalt. Iar asta pune mai multă valoare în tot ceea ce fac și o vreau alături de mine cât mai des. Așa că da, ne-am reconectat și suntem într-o formă bună".

Nu este clar când s-au împăcat Tsitsipas și Badosa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×