x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fabrice Fernandes, exclus din lot

Fabrice Fernandes, exclus din lot

de Daniel Stan    |    23 Aug 2007   •   00:00
Fabrice Fernandes, exclus din lot
Sursa foto: Gabi Arsenie/

Mijlocaşul francez a fost trimis să se pregătească alături de echipa secundă, insă a refuzat şi a plecat la Paris. In schimbul acestuia, "căinii" il vor pe portughezul Sandro Mendes, de la Vitoria Setubal.

DINAMO Â - Mircea Rednic a luat prima măsură la nivel de lot

Mijlocaşul francez a fost trimis să se pregătească alături de echipa secundă, insă a refuzat şi a plecat la Paris. In schimbul acestuia, "căinii" il vor pe portughezul Sandro Mendes, de la Vitoria Setubal.

Conflictul dintre Mircea Rednic şi Fabrice Fernandes, care mocnea de mai multă vreme, a răbufnit zilele trecute, cănd tehnicianul "căinilor" a luat decizia de a-l exclude din lot pe mijlocaşul francez.

REFUZ. Jucătorul a refuzat insă să se pregătească alături de echipa secundă, ieri făcăndu-şi bagajele şi plecănd acasă, la Paris, existănd şanse minime de a se mai intoarce la Dinamo. Fernandes a fost achiziţionat in schimbul a 600.000 de euro de la Beitar Ierusalim, fosta adversară a roş-albilor, sezonul trecut in Cupa UEFA tocmai la sugestia lui Rednic. "Mi-e nu-mi plac jumătăţile de măsură, iar Fernandes poate mai mult, dar nu vrea. Sunt foarte supărat, eu am pus obrazul pentru el şi nu am mai suportat să-mi reproşeze şefii atitudinea lui", şi-a motivat decizia antrenorul dinamovist. In realitate, surse apropiate "căinilor" au dezvăluit că mijlocaşul a urmărit această măsură, nemaidorind să rămănă in Romănia.

INLOCUITOR. Antrenorul Mircea Rednic forţează in aceste zile pentru a intări compartimentul median, slăbit de plecarea lui Fernandes. Nemulţumit şi de randamentul lui Mărgăritescu sau Ropotan, cărora vrea să le creeze concurenţă, "Puriul" incearcă din răsputeri să-l achiziţioneze pe jucătorul echipei portugheze Vitoria Setubal, Sandro Mendes. Pentru achiziţionarea lui Mendes, roş-albii ar trebui să plătească grupării lusitate o sumă modică, cifrată in jurul a 100.000 de euro. Data-limită de transfer decisă de Liga Profesionistă de Fotbal este 31 august. Varianta Mendes a apărut după ce "căinii" n-au reuşit nici in aceste zile să perfecteze aducerea mijlocaşului ghanez de la Beitar Ierusalim, Derek Boateng. Israelienii solicită un preţ de circa un milion de euro, iar jucătorul un salariu de 500.000.

SFAT

"In pofida acelui 1-1 onorant de la Roma, meciul retur cu Lazio de săptămăna viitoare va trebui jucat la victorie. Nu este normal şi indicat să tragi de un 0-0 şi nu este nici o mentalitate sănătoasă. Băieţii aceştia au calităţi şi, in plus, pentru ei este o ocazie deosebită pe care nu trebuie să o rateze"

Cornel Dinu administrator-delegat Dinamo

Bratu şi Năstase se antrenează

Florin Bratu (in alb) şi Vali Năstase au inceput ieri antrenamentele uşoare după accidentările care i-au ţinut in afara gazonului. Cei doi s-au pregătit separat. Andrei Mărgăritescu a inceput să mărească intensitatea antrenamentului, iar Cristi Pulhac a scăpat de gips şi va incepe exerciţiile de recuperare la sfărşitul acestei săptămăni. "Pănă la meciul cu Lazio, toţi vor avea cel puţin două zile de antrenamente la capacitate maximă şi vor fi apţi să intre pe teren", a declarat preparatorul fizic, Marco Oneto. Veştile dinspre adversarii de la Lazio Roma nu sunt dintre cele mai bune. Medicii italieni au reuşit recuperarea accidentaţilor Mobido Diakite şi Simone Inzaghi, insă doar primul ar putea juca in returul de la Bucureşti, deoarece Inzaghi nici nu a fost inclus pe listă. De asemenea, Stendardo şi Cribari au inceput antrenamentele uşoare şi vor fi recuperaţi pănă la ora jocului de marţi. Singura incertitudine a italienilor o reprezintă Stefano Mauri.

Â

Optimism

Abia revenit din vacanţă, directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea, s-a arătat extrem de optimist. "Am incredere, pentru că tot ce-am facut anul trecut am făcut impreună. Avem valoare, sper să ne calificăm in grupele Ligii Campionilor. Este cel mai important meci al lui Dinamo de după 1990", a declarat Borcea, pentru site-ul oficial al clubului. La meciul cu Lazio, preţul unui bilet la peluze este de 10 RON, la tribuna a II-a de 20 RON şi 30 RON la tribuna I.

×
Subiecte în articol: sport