x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fanii nu vor schimbare

Fanii nu vor schimbare

02 Dec 2004   •   00:00

Suporterii rapidisti il sustin pe antrenorul Razvan Lucescu si pe presedintele Dinu Gheorghe si il anunta pe George Copos ca vor protesta maine, in situatia in care tehnicianul va fi schimbat.

DANIEL STAN

IUBIRE. Gigi Corsicanu este constient ca nu Razvan Lucescu este vinovat pentru situatia din Giulesti
CONTINUITATE. In ultimele luni, fanii giulesteni au avut o relatie destul de rece cu patronul George Copos si avertizeaza ca se opun schimbarii antrenorului. "Ne-am saturat de atatea schimbari de antrenori. Vrem continuitate. Sper ca domnul Copos sa dea dovada de realism si sa nu-l schimbe pe Razvan. Daca se va intampla asta, va avea zile grele cu noi. Asa cum l-am izgonit pe Hizo, asa vom proceda si acum, daca actualul antrenor nu va fi lasat sa-si continue munca", a declarat liderul lui "Legione Granata", Gigi Corsicanu.

COALITIE. Liderii galeriei si reprezentanti ai Ligii Suporterilor rapidisti intentionau ieri sa se alature demersului fotbalistilor, care erau decisi sa mearga la George Copos pentru a-l sustine pe Razvan Lucescu. De asemenea, fanii se tem de o revenire a lui Ioan Becali in fruntea clubului. "Nici nu vrem sa ne gandim la asa ceva. Dinu Gheorghe este un presedinte foarte bun. Ioan Becali sa-si vada de treaba lui si de impresariatul lui. Avem un presedinte si vrem sa ramana, nu ne intereseaza altul. Becali si-a demonstrat «valoarea» cat a stat in Giulesti", au mai spus suporterii.

AMICAL
Atrenorul Razvan Lucescu nu le-a dat vacanta elevilor sai, care isi continua antrenamentele si meciurile de verificare. Dupa ce, marti, au invins cu 3-2 pe Dacia Mioveni, giulestenii vor sustine maine un alt meci de verificare, la Pitesti, cu FC Arges. Abia de saptamana viitoare, "visiniii" se pot gandi la Sarbatori, reunirea lotului fiind prevazuta pentru 5 ianuarie.

×
Subiecte în articol: sport