x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Acord cu Wolfgang Frank

Farul - Acord cu Wolfgang Frank

de Dragos Stoica    |    09 Dec 2005   •   00:00

Incepand din luna ianuarie, germanul Wolfgang Frank va fi noul antrenor al "marinarilor", acesta urmand sa semneze cu Farul un contract pe un an si jumatate.

DETALII. Patronul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu, a declarat ieri ca a stabilit deja data reunirii lotului impreuna cu viitorul tehnician. "Dupa meciul de Cupa cu Jiul am discutat cu el si am stabilit toate detaliile contractuale. Din punctul meu de vedere, el este noul antrenor al Farului. A ramas sa ne dea un raspuns definitiv la inceputul saptamanii viitoare, insa atat timp cat am stabilit data reunirii la 9 ianuarie si turneul de pregatire, care va avea loc in Cipru, raspunsul nu poate fi altul decat pozitiv", a afirmat Bosanceanu. Acesta a spus si ca Frank a plecat in Germania cu casete ale jocurilor sustinute de Farul in ultimul timp. "Meciul cu Jiul nu a fost edificator din cauza absentei unor jucatori accidentati si suspendati, asa ca i-am pus la dispozitie cateva inregistrari ale unor partide in care am evoluat in garnitura completa. I-am inmanat si foile tehnice ale fotbalistilor pentru a-si face o parere mai exacta despre lotul pe care il avem la dispozitie. Mai apoi vom vedea daca si unde este nevoie de intariri", a spus Bosanceanu. (Dragos Stoica)

TODORAN, BLOCAT
Referindu-se la interesul Stelei pentru achizitionarea lui Vasilica Cristocea si a lui Dinu Todoran, Gheorghe Bosanceanu a precizat ca doar primul va ajunge in Ghencea: "Todoran nu este transferabil, atat timp cat am ajuns in semifinalele Cupei Romaniei. Acum avem si noi un obiectiv de indeplinit si nu putem sa dam drumul celor mai buni jucatori. In privinta lui Cristocea, acesta poate fi jucatorul Stelei, dar din vara, dupa ce el isi va termina contractul cu Farul".

×
Subiecte în articol: sport