x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - I-au stricat debutul lui Zenga

Farul - I-au stricat debutul lui Zenga

de Dragos Stoica    |    25 Iul 2005   •   00:00

Instalat saptamana trecuta pe banca sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad, italianul Walter Zenga a fost nevoit sa se recunoasca sambata invins in fata Farului Constanta, elevii lui Petre Grigoras zdrobindu-i pe plavi cu 3-0.

UMILIT. Pana ca fostul tehnician al Stelei sa se aseze bine pe banca, "marinarii" deja conduceau cu 1-0, dupa ce Vasilica Cristocea a transformat un penalty in cel de-al doilea minut al meciului. Pana la pauza, partida a fost oarecum echilibrata, iar Pascovici a majorat scorul chiar inaintea intrarii la cabine.

Dupa reluare, constantenii au mai marcat o data, prin V. Gheorghe, in minutul 60. Antrenorul Farului, Petre Grigoras, i-a trimis in teren pe G. Curca - Gurita, I. Barbu, Schiopu, Pascovici - I. Apostol, Senin, Lungu, Todoran - Cristocea, L. Mihai, pentru ca, pe parcurs, sa mai evolueze Stanca, Posteuca, Usurelu, T. Moldovan, V. Gheorghe, Durbac, M. Baicu si Apostu, ultimul fiind transferat vineri de la divizionara secunda UTA Arad, contra sumei de 60.000 de dolari. Chiar daca a fost obtinuta intr-un meci de verificare, victoria Farului este una notabila, mai ales ca sarbii au evoluat si ei cu prima garnitura.

×
Subiecte în articol: sport