x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul nu acceptă

Farul nu acceptă

de Daniel Stan    |    22 Aug 2007   •   00:00
Farul nu acceptă
Sursa foto: ROBERTO SALCEANU/

Directorul tehnic al grupării constănţene, Ion Marin, a făcut contestaţie la decizia Ligii, susţinănd că echipa sa ar avea prejudicii financiare dacă partida nu se va juca după programul stabilit.

DINAMO - Comitetul de Urgenţă al LPF a amănat meciul de vineri

Directorul tehnic al grupării constănţene, Ion Marin, a făcut contestaţie la decizia Ligii, susţinănd că echipa sa ar avea prejudicii financiare dacă partida nu se va juca după programul stabilit.

 Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a cerut conducerii să facă demersurile necesare pentru ca partida cu Farul, programată vineri in etapa a 5-a a Ligii 1, să fie amănată, motivul fiind accidentările din lot.

INFIRMERIE. Tehnicianul dinamovist a anunţat şi lista cu jucătorii care au probleme medicale: Zicu, Moţi, Vali Năstase, Florin Bratu, Stoican, Pulhac, Opriţa, Mărgăritescu şi Claudiu Niculescu. "Sper ca Liga şi adversarul să ne inţeleagă, mai ales că avem săptămăna viitoare returul cu Lazio", a mai adăugat Rednic. Ieri, Comitetul de Urgenţă al LPF a decis ca partida Dinamo - Farul să fie amănată. Deşi, iniţial, constănţenii spuseseră că nu ar avea nimic impotriva amănării, la aflarea deciziei "s-au sucit".

NERVOŞI. Directorul tehnic al "marinarilor", Ioan Marin, a contestat decizia Ligii: "Nu suntem de acord din mai multe motive. In primul rănd, noi avem prejudicii financiare. Am apucat să tipărim biletele, iar acum trebuie să le aruncăm. Apoi, nu considerăm că motivul invocat de Dinamo este unul plauzibil". Oficialul constănţenilor a mai adăugat: "Anul trecut, Steaua a cerut amănarea din aceleaşi motive şi tot inaintea unui meci internaţional la fel de important, dar au fost refuzaţi. Nu mai spun că Dinamo ar fi trebuit să facă această cerere cu şapte zile inainte de meci, aşa cum scrie la regulament. Aşteptăm răspunsul contestaţiei". Şi antrenorul Farului, Constantin Gache, era la fel de deranjat: "Şi noi am avut jucători accidentaţi inainte de meciul cu Buzăul, dar nu am mai cerut amănarea".

FAIR-PLAY. Despre analiza UEFA vizavi de scandările rasiste ale suporterilor lui Lazio in prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, Mircea Rednic a declarat că vrea ca totul să se tranşeze pe teren. "Vreau să ne calificăm jucănd. M-ar deranja să invingem la «masa verde». Dacă s-ar intămpla ca Lazio să fie exclusă de UEFA, aş face memoriu să nu-i suspende", a declarat Rednic. In schimb, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, este ferm: "Lazio riscă doar sancţiuni financiare. In raportul observatorului nu se specifică despre scandări rasiste".

×
Subiecte în articol: sport