x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FARUL - OTELUL 2-0 / Gurita, groparul galatenilor

FARUL - OTELUL 2-0 / Gurita, groparul galatenilor

01 Dec 2004   •   00:00

Una dintre cele mai previzibile calificari in semifinale a fost cea a Farului in dauna Otelului.

Revelatia turului de campionat, echipa constanteana s-a impus si in mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce in tur castigase cu 2-1 chiar la Galati. Fostul jucator al Otelului, Gurita, autorul ambelor goluri ale Farului la Galati, a ruinat si acum sperantele echipei lui Sorin Cartu, deschizand scorul in minutul 20. De fapt, gazdele au dominat categoric prima parte, ratand inca doua ocazii uriase pana la reusita lui Liviu Mihai din minutul 35, care a pus practic capat calificarii.

NEHOTARAT. "A fost o victorie meritata a Farului", a recunoscut dupa meci antrenorul Otelului, Sorin Cartu, dand apoi vina pe subtirimea lotului sau. "Sunt dezamagit de prestatia fotbalistilor mei, au aratat ca sunt prea uzati dupa acest sezon. Au evoluat in 23 de meciuri, iar eu m-am bazat doar pe 14-15 jucatori, un lot foarte mic pentru cele trei competitii oficiale in care am evoluat. Nu am hotarat daca acesta este ultimul meci al meu pe banca Otelului, deocamdata nu am vorbit cu nimeni de la Craiova", a mai spus tehnicianul oaspetilor.

MULTUMIRE. De partea cealalta, antrenorul Farului, Petre Grigoras, s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai in prima parte a sezonului. "Am facut un spectacol agreabil, calificarea se jucase de la Galati. Imi felicit jucatorii pentru atitudine si daruire, am incredere ca au inteles ca performanta se obtine doar prin munca. Nu ne gandim la titlu, ci doar incercam sa castigam cat mai multe meciuri. Nu am nici o preferinta in privinta viitoarei adversare din cupa, la acest nivel orice este posibil", a spus Grigoras. (Ionut Paduraru)

ECHIPE
FARUL: G. Curca - Farmache, I. Barbu, Schiopu, Pascovici - L. Florea, Lungu, Usurelu (’78 R. Iacob), Cristocea (’80 Doicaru) - Gurita (’78 Voiculet), L. Mihai.

Antrenor: Petre Grigoras

OTELUL: Cernea - G. Munteanu, Rohat, Izvoreanu, Nanu - I. Dragomir, Craciun, V. Tanase (’79 Tudose), Mozacu (’63 Toporan) - V. Iacob, Macare (’66 A. Calin).

Antrenor: Sorin Cartu

Arbitri: M. Salomir - A. Florescu, C. Florescu
×
Subiecte în articol: sport