x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC ARGES - "U" CRAIOVA 1-1 / In sfarsit, si-au respectat blazonul

FC ARGES - "U" CRAIOVA 1-1 / In sfarsit, si-au respectat blazonul

01 Dec 2004   •   00:00

Universitatea Craiova a mai spalat din rusinea turului de campionat, pe care risca sa-l termine pe ultimul loc, dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, pe terenul lui FC Arges.

MARIO MORCOV

RATARE. Fostul oltean Marius Sava (dreapta), in duel cu Buhus, n-a reusit sa obtina calificarea pitestenilor
Marcatorul oltenilor in meciul de ieri a fost Zeno Bundea, care a devenit "nasul" pitestenilor, avand patru goluri la activ in ultimele patru partide impotriva lui FC Arges. "Cu cinci minute inainte de a inscrie, am cerut schimbarea, pentru ca acuzam o contractura. Ma bucur ca am ramas pe teren. Va asigur ca veti vedea o alta Universitatea in retur", a spus Bundea la finalul partidei.

OPTIMIST. Antrenorul oltenilor, Pavel Badea, s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai. "Le multumesc pentru daruire. Urmeaza o perioada dificila pentru noi in care, daca nu se unesc toti cei din jurul echipei, Craiova va avea o situatie grea la final de campionat", a punctat "Badita". Altfel, oltenii au achitat zilele trecute restul de 50.000 de dolari din suma de transfer a lui Sorin Frunza, care risca sa se intoarca la FC Vaslui.

SCHIMBARE. A fost ultimul meci pentru Ion Moldovan la FC Arges, care nu a mai stat ieri pe banca, el lasand o scrisoare deschisa prin care explica faptul ca nu a mai rezistat presiunilor. Alaturi de el va pleca si "secundul" Constantin Stancu. Echipa va fi preluata de Mircea Rednic, fostul tehnician rapidist si al Craiovei urmand sa primeasca 60.000 de euro pe sezon.

ECHIPE
FC ARGES: D. Coman - M. Radu (’54 E. Dica), Somcherechi, Chita - M. Stan, Sava, Prepelita (’70 Neagoe), Crivac, I. Baicu - Tanasa, Bilasco (’63 Vrajitoarea).

Antrenor: Constantin Stancu

"U" CRAIOVA: Guso - Daouda, Murgan, Feleaga, L. Dobre (’8 M. Iordache) - Bundea, Plesan, Buhus, Lutu (’63 Borbely) - Frunza (’86 Ungureanu), Njock.

Antrenor: Pavel Badea Cartonas rosu: Crivac (’79)

Arbitri: I. Serea - N. Marodin, Ad. Vidan
×
Subiecte în articol: sport