x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRASOV - FARUL 1-0 / Norocul mai tine si cu cei slabi

FC BRASOV - FARUL 1-0 / Norocul mai tine si cu cei slabi

25 Oct 2004   •   00:00

Gazdele s-au impus cu noroc in fata Farului, care a dominat partida si a ratat multe ocazii mari, printre care si un penalty, la scorul de 0-0.

GOLGETER. Surdu (in alb) a fost cel care a adus punctele
RATARI. Desi tinuti om la om, atacantii Farului au facut ce au vrut in jumatatea adversa. Dominarea constantenilor s-a concretizat in minutul 20, insa Liviu Mihai a ratat un penalty acordat de Sorin Altmayer. In schimb, la finalul primei reprize, Surdu a adus Brasovul in avantaj dupa ce a transformat, cu emotii, o lovitura de pedeapsa acordata pentru faultul lui Pascovici asupra lui Buga. Dupa pauza, brasovenii s-au cantonat in aparare, au avut noroc la sutul lui Lungu, care a lovit bara, si se puteau distanta pe final, la marea ocazie a lui Giuchici.

Dupa meci, Gabi Stan, antrenorul Brasovului, a recunoscut ca echipa sa a castigat cu sansa. "Nu-i inteleg pe unii dintre jucatorii mei, deoarece au jucat total altceva decat ceea ce le-am cerut. Au fost diferente mari intre jocul de la Pitesti, unde am jucat mult mai bine si am castigat, si cel cu Farul. Trebuie sa schimbam ceva in jocul echipei, dar pana la urma importanta este Victoria", a spus tehnicianul.

IERTAT

Antrenorul Farului, Petre Grigoras, a spus ca nu il va amenda pe Liviu Mihai, cel care a ratat penalty-ul ce putea schimba soarta meciului: "Sunt suparat din cauza rezultatului, deoarece meritam, in mod evident, victoria. Brasovul nu ne-a pus deloc probleme. Nu il voi amenda pe Liviu Mihai pentru ca a ratat lovitura de pedeapsa. Au ratat si fotbalisti mai valorosi de la 11 m si nu li s-a intamplat nimic", a spus Grigoras.

×
Subiecte în articol: sport