x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRASOV - OTELUL 2-1 / Sorin Cartu s-a enervat rau

FC BRASOV - OTELUL 2-1 / Sorin Cartu s-a enervat rau

04 Noi 2004   •   00:00

FC Brasov s-a impus la limita intr-o partida tensionata, in care antrenorul oaspetilor, Sorin Cartu, a fost eliminat dupa proteste vehemente la adresa "centralului" Alexandru Deaconu. Prin aceasta victorie, brasovenii scapa de zona minata a clasamentului.

SILVIU STOICA

RECIDIVA. Sorin Cartu nu este la prima iesire nervoasa
CONTROVERSA. Faza care a aprins spiritele a fost cea premergatoare deschiderii scorului. Atunci, in minutul 42, balonul a iesit in aut dintr-un jucator brasovean, dar tot gazdele au repus de la margine. Balonul a ajuns la Ghindaru, care a centrat in careu, de unde Dascalescu a trimis in plasa. Banca Otelului a luat foc, iar protestele au continuat la orice decizie potrivnica a lui Deaconu, culminand cu eliminarea lui Sorin Cartu din repriza secunda.

ACUZE. Tehnicianul a izbucnit la conferinta de presa de dupa meci. "Este ultima conferinta de presa la care voi participa! Va spun sincer ca Alexandru Deaconu a viciat rezultatul. Mai mult chiar, pot sa ma gandesc ca au fost alte forte care au vrut ca arbitrajul lui sa fie ascuns. Spun asta gandindu-ma ca poate chiar cei de la FC Brasov au intervenit ca meciul sa nu fie televizat. A fost furtul anului 2004!", a spus Cartu.

GRIJULIU
Antrenorul gazdelor, Gabi Stan, a spus ca echipa sa nu a fost ajutata de arbitri. Mai mult, tehnicianul gruparii de sub Tampa s-a aratat ingrijorat de suspendarea pe care urmeaza sa o primeasca Sorin Cartu, omologul sau de ieri. "Imi pare rau ca Sorin a spus asa ceva. Sunt prieten cu el si imi va parea rau daca va fi suspendat. Probabil ca va fi chemat la federatie dupa o astfel de declaratie. Si eu as putea spune ca arbitrul ne-a defavorizat, pentru ca a tinut meciul 97 de minute, desi a aratat doar patru minute de prelungire", a declarat "Gabello".

×
Subiecte în articol: sport