x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - CFR CLUJ 2-2 / Bancarii au avut noroc

FC NATIONAL - CFR CLUJ 2-2 / Bancarii au avut noroc

08 Noi 2004   •   00:00

Infrangerea umilitoare in fata Stelei si pierderea fotoliului de lider al Diviziei A i-au marcat mai mult decat se credea pe jucatorii lui FC National. Elevii lui Cosmin Olaroiu au reusit doar un egal chinuit in fata revelatiei CFR Cluj.

CATALIN FAINISI

DUEL. Australianul Thwaite (nr. 3) a avut mult de furca in fata clujeanului Oncica

MORAL. Punctul a fost "smuls" de "bancari" in ultimele secunde de joc, dupa ce arbitrul Victor Berbecaru le-a acordat un penalty pentru un hent comis de Jula. "Sansa a facut sa obtinem un punct. Am schimbat, fortat de imprejurari, cinci fundasi. Jucatorii mei trebuie sa inteleaga ca avem un drum lung si trebuie sa luptam in continuare", a declarat Olaroiu, care se astepta ca CFR Cluj sa ii puna probleme. Tehnicianul din Cotroceni a amintit si de absenta portarului Marius Popa, pe care il considera un jucator ce da siguranta echipei, dar nu l-a acuzat pe rezerva Nae pentru cele doua goluri primite.

MULTUMITI. De partea cealalta, antrenorul clujenilor, Aurel Sunda, s-a declarat satisfacut de egalul obtinut pe terenul fostului lider, dar a considerat ca echipa sa a avut ghinion, reclamand faza din finalul partidei. "Cred ca am fi meritat victoria. Am avut si ghinion la faza penalty-ului, deoarece mingea i-a sarit in mana lui Jula. In general, hentul este intentionat si nu cred ca in minutul 93 vreun jucator de la echipa mea intentiona sa faca un hent. Nu spun ca nu a lovit mingea, dar nu a fost intentionat", a declarat Sunda, multumit de organizarea echipei sale.

OVIDIU PETRE POATE REVENI
La partida din "Cotroceni" au asistat si cei mai importanti jucatori ai Sportului Studentesc, Gigel Bucur, Tibi Balan si Costin Lazar. Acestia trebuia sa joace sambata la Timisoara, impotriva lui "Poli" AEK, dar meciul a fost amanat din cauza unei toxiinfectii alimentare suferite de "studenti". Totusi, acestia si-au reluat de sambata antrenamentele. Alaturi de fotbalistii bucuresteni, in tribune a stat si fostul "bancar" Ovidiu Petre (foto). Acesta joaca din ce in ce mai rar la Galatasaray Istanbul, motiv pentru care ar fi dispus sa paraseasca echipa lui Gica Hagi. "Romanii nu mai sunt bine vazuti la Galatasaray. Problema asta nu tine de Hagi, ci de cineva mai sus decat el. De aceea cred ca nici Mutu nu va juca acolo", a spus Petre, care ar putea reveni la FC National, dupa ce chiar Cosmin Olaroiu a dat de inteles ca este interesat de achizitionarea sa.
×
Subiecte în articol: sport